; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Hanganu a intrat la Actorie

30 September 2010

Protagonista serialului Moştenirea', care începe luni, 4 octombrie la Pro TV, şi-a îndeplinit un vis mai vechi: ea a fost admisă la UNATC.

Imediat după ce a aflat rezultatele şi a ştiut că este studentă la UNATC, Ramona a început să-şi sune toţi prietenii pentru a le da marea veste. În seara respectivă i-am sunat pe toţi cei care au fost alături de mine şi m-au încurajat în perioada dinaintea examenului. Cu toţii ştiau cât am fost de stresată şi cât de mult mi-am dorit să urmez această facultate şi s-au bucurat foarte mult pentru mine', a mai declarat actriţa din Moştenirea'.

Ramona spune că şi-a dorit dintotdeauna să joace, însă decizia clară de a da la această facultate a luat-o în clasa a X-a. Atunci am ajuns pentru prima oară la UNATC, erau Zilele porţilor deschise' şi am fost fascinată de ce am descoperit acolo: atmosfera, grupurile de lucru, cursurile. Ştiam că se intră foarte greu şi de asta am şi avut emoţii foarte mari', povesteşte ea.

Ramona un se pricepe doar să dea viaţa unor personaje, ci şi la cântat. Ea interpretează melodia de pe genericul de final al producţiei Moştenirea', intitulată Pentru tine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare