Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Gabor și Irina Columbeanu, vacanță în orașul natal al fotomodelului. Cum s-au fotografiat: „Dragostea mea!”

Ramona Gabor și Irina Columbeanu, vacanță în orașul natal al fotomodelului. Cum s-au fotografiat: „Dragostea mea!”
15

de Cristina Țapu,

Ramona Gabor se află acum în Bacău, orașul ei natal, după ce s-a întors din Dubai. Fotomodelul se bucură de timpul petrecut cu nepoata sa, Irina Columbeanu, care se află în România pentru o vizită de o săptămână, înainte de a se întoarce în America, unde locuiește de șase ani alături de mama sa și de soțul acestuia, Mr.Pink.

Ramona Gabor și Irina Columbeanu au ajuns în Bacău, orașul natal al Ramonei

Marți, 18 iunie, Ramona Gabor a venit în România. Stabilită de peste 10 ani în Dubai, Emiratele Arabe Unite, fotomodelul s-a întors în țară pentru a-și revedea nepoata, Irina Columbeanu. Cele două au avut parte de o revedere emoționantă, Ramona fiind așteptată la aerport de către Irina și de tatăl acesteia, fostul afacerist Irinel Columbeanu.

ramona-gabor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Irina și Ramonei Gabor se află în prezent la Bacău, orașul natal al fotomodelului. Cele două plănuiesc să-și viziteze rudele și să aducă un omagiu părinților Ramonei, ambii având mormintele aici. Între timp, cele două petrec timp împreună și se pare că se bucură de fiecare moment.

Ramona Gabor a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de nepoata sa. Fotomodelul a distribuit pagina pe contul personal de Instagram, iar fanii s-au grăbit să o aprecieze. „Dragostea mea”, a scris Ramona în dreptul imaginii în care apare alături de frumoasa sa nepoată.

Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina în scurta sa vizită în România și nu a dorit să părăsească domiciliul din Malibu, semn că evită să-l întâlnească pe tatăl fiicei sale, Irinel.

Ce nume poartă Monica Gabor după ce s-a căsătorit cu Mr.Pink

Cu ani în urmă, Monica Gabor a plecat din România și s-a mutat în America. S-a stabilit în Malibu, unde l-a întâlnit pe omul de afaceri Mr. Pink, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Fiind destul de discretă în privința vieții personale, vedeta a ținut secret faptul că s-a căsătorit, dar acest lucru a fost dezvăluit în 2022 de fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

Monica GaborIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Irinel Columbeanu a mărturisit că visul fostei sale soții a fost, încă de la început, să-și clădească o carieră în actorie. Deși încă nu și-a îndeplinit acest vis, el este convins că Monica va reuși acest lucru, mai devreme sau mai târziu. Mai mult decât atât, Irinel a dezvăluit cum o cheamă în prezent pe Monica, după căsătoria cu Mr. Pink.

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit sursei menționate în rândurile de mai sus.

Sursă foto: Instagram Ramona – Monica Gabor – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton