Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Gabor, revedere emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Sora Monicăi s-a întors din Dubai de dragul lor

Ramona Gabor, revedere emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Sora Monicăi s-a întors din Dubai de dragul lor
11

de Cristina Țapu,

Surprizele continuă pentru Irinel Columbeanu. După ce în urmă cu câteva zile fiica sa, Irina, l-a vizitat după șase ani petrecuți în Statele Unite ale Americii, acum Ramona Gabor a sosit din Dubai. Revederea a fost una emoționantă pentru toți membrii familiei!

Ramona Gabor, revedere emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu

Marți seară, Ramona Gabor a ajuns în România, fiind întâmpinată cu nerăbdare și emoție de nepoata sa, Irina Columbeanu. Revederea dintre cele două a fost profund emoționantă, Irina sărindu-i imediat în brațe mătușii sale și îmbrățișând-o îndelung. Adolescenta, care locuiește în America împreună cu mama sa, Monica Gabor, a fost extrem de fericită să o vadă pe Ramona, care trăiește în Emiratele Arabe Unite.

Irinel Columbeanu, prezent și el la aeroport, a fost încântat să o reîntâlnească pe Ramona, fosta sa cumnată, iar bucuria revederii lor s-a citit pe chipurile amândurora. După ce a petrecut câteva zile la Cluj alături de nașii săi și de tatăl acesteia, Irina va merge împreună cu Ramona Gabor în Bacău, orașul natal al mamei sale pentru a se reîntâlni cu restul rudelor care i-au dus dorul.

irina-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Irina Columbeanu a oferit o declarație emoționantă la revenirea în România, pe 14 iunie. „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a declarat Irina, în cadrul unei declarații oferite pentru  emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Irina este o elevă model în Malibu și este implicată în numeroase proiecte

După ce a sosit la București, Irina a plecat alături de tatăl său în Cluj-Napoca, unde s-a bucurat de câteva zile de vacanță. În Cluj-Napoca, fiica Monicăi Gabor a ales o ținută mai elegantă. Irina a purtat o cămașă de mătase și o fustă scurtă, accesorizându-și look-ul cu o geantă Chanel, care valorează peste 10.000 de euro, așadar se poate spune că viața pe care o duce la Malibu este una lipsită de griji, cel puțin financiare.

Irina Columbeanu este o sursă de mândrie pentru părinții ei. La vârsta de 17 ani, Irina se evidențiază prin motivația și implicarea ei în activități atât la școală, cât și în afara ei. Ea a fost recent recunoscută ca fiind printre „elevii anului” la un eveniment organizat de Clubul Băieților și Fetelor din Malibu (BGCM), din care face parte de aproximativ șase ani.

Sursă foto: Instagram Ramona Gabor – Libertatea

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton