Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Gabor, escapadă în Spania cu prietenele. Sora Monicăi s-a fotografiat într-un costum de baie provocator

Ramona Gabor, escapadă în Spania cu prietenele. Sora Monicăi s-a fotografiat într-un costum de baie provocator
12

de Cristina Țapu,

Ramona Gabor, în vârstă de 35 de ani, locuiește de multă vreme în Dubai, acolo unde are o afacere de succes. Recent, sora mai mică a Monicăi Gabor s-a bucurat de o binemeritată vacanță în Spania alături de câteva prietene și a distribuit mai multe cadre din concediu pe pagina personală de Instagram.

Ramona Gabor, vacanță în Spania cu prietenele

Ramona Gabor se bucură de soare și de temperaturile generoase în Spania, alături de mai multe prietene. Sora Monicăi Gabor nu a ratat ocazia de a se fotografia în costum de baie. A distribuit imaginile pe contul personal de Instagram și, așa cum era de așteptat, fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru forma fizică excepțioanală. Ramona are un trup sculptat și ar putea defila oricând pe podiumurile de modă!

ramona 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ramona Gabor  s-a aflat în România (în luna iunie) pentru a se întâlni cu nepoata sa, Irina. Adolescenta a venit pentru prima dată în țara natală în ultimii șase ani și și-a întâlnit tatăl, fostul afacerist Irinel Columbeanu. Ramona Gabor a petrecut și ea ore întregi în compania lui Irinel, însă susține că nu are o relație apropiată cu acesta. În plus, ea a dezvăluit în cadrul podcastului moderat de către Teo Trandafir care este motivul pentru care a ales să se mute în Dubai.

„Acum l-am văzut pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: «dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine». Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv. Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva. Este un om pe care îl respect și îl voi respecta toată viața, pentru că este tatăl Irinei. Dar nu pot să zic că am avut niciodată o relație, n-am avut nici măcar o conversație. (…) Nici măcar de 15 minute, să vorbim. Nimic. Am ieșit la mese, dar nu am avut o relație apropiată”, a declarat Ramona Gabor, la podcastul Teodorei Trandafir.

Ramona Dubai și-a descoperit pasiunea pentru diamante în Dubai

Ramona Gabor și-a clădit o viață nouă în Dubai și a investit peste 7.500 de dolari pentru a face cursuri de gemologie, dorindu-și să devină expertă în diamante.

„Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, povestea Ramona Gabor.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton