Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Gabor a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a mutat în Dubai. Ce părere are despre fostul cumnat, Irinel Columbeanu

Ramona Gabor a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a mutat în Dubai. Ce părere are despre fostul cumnat, Irinel Columbeanu
13

de Cristina Țapu,

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, a fost invitată la podcastul lui Teo Trandafir, unde a dezvăluit adevărul despre relația ei cu fostul cumnat, Irinel Columbeanu. De asemenea, a discutat și despre legătura ei cu Mr. Pink. Iată ce a declarat sora Monicăi!

Ramona Gabor a dezvăluit motivul pentru care s-a mutat în Dubai

Ramona Gabor a sosit în România pentru a se întâlni cu nepoata sa, Irina. Adolescenta venit pentru prima dată în țara natală în ultimii șase ani și și-a întâlnit tatăl, fostul afacerist Irinel Columbeanu. Ramona Gabor a petrecut și ea ore întregi în compania lui Irinel, însă susține că nu are o relație apropiată cu acesta. În plus, ea a dezvăluit în cadrul podcastului moderat de către Teo Trandafir care este motivul pentru care a ales să se mute în Dubai.

„Acum l-am văzut pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: «dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine». Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv. Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva. Este un om pe care îl respect și îl voi respecta toată viața, pentru că este tatăl Irinei. Dar nu pot să zic că am avut niciodată o relație, n-am avut nici măcar o conversație. (…) Nici măcar de 15 minute, să vorbim. Nimic. Am ieșit la mese, dar nu am avut o relație apropiată”, a declarat Ramona Gabor, la podcastul Teodorei Trandafir.

ramona-gabor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În cadrul podcastului, sora Monicăi Gabor a vorbit despre relația sa cu Mr. Pink, actualul soț al surorii sale. Spre deosebire de relația rece cu Irinel Columbeanu, legătura cu omul de afaceri chinez este mult mai apropiată, iar Ramona recunoaște că acesta i-a fost un bun mentor atunci când a venit vorba despre propriile afaceri.

„E adevărat, suntem foarte apropiaţi. Eu sunt apropiată de ambii cumnați, pentru că eu sunt mai pe energia masculină, îmi place business-ul, îmi place libertatea, să călătoresc și mă înțeleg cu ambii foarte bine. Soţul Monicăi a fost un mentor pentru mine în ceea ce priveşte business-ul.

Bineînțeles, el e pe genul «trebuie să pui câteva milioane de dolari, dacă vrei să faci nişte bani», iar eu sunt pe genul să construiesc pas cu pas, factorul de risc nu mă prea reprezintă pe mine”, a declarat Ramona.

Cu ce se ocupă Monica Gabor în Statele Unite ale Americii

După ce s-a mutat în America, Monica Gabor a dorit să devină femeie de afaceri, însă lucrurile nu au decurs așa cum spera. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să lanseze o linie vestimentară ce urma să îi poarte numele, dar nu a avut succes.

Ulterior, fosta doamnă de la Izvorani a încercat să introducă în România marca de ceaiuri energizante a actualului ei soț, Mr. Pink. Însă și acest proiect a fost sortit eșecului. Cu toate acestea, Monica nu a renunțat și s-a reprofilat, din nou! Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta sa soție câștigă acum o sumă modestă de bani activând ca profesoară de limba engleză!

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton