; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Badescu_5678

Ramona Bădescu îl aduce pe Dumitru Prunariu la “Duminica în familie”

17 November 2013

Familia celebrului astronaut, Ştefan Minovici – un descendent al familiei Minovici şi românii premiaţi la YouTube Music Awards se numără printre invitaţii Ramonei Bădescu de duminică, 17 noiembrie, ora 16.00, la TVR 1.

Pe 17 noiembrie, la “Duminica în familie” vine un om care a scris istorie pentru ţara noastră, care a purtat stindardul românesc mai departe decât oricine altcineva – Dumitru Prunariu. Şi pentru că invitaţia implica petrecerea timpului alături de cei dragi, Dumitru Prunariu nu vine singur, ci împreună cu soţia, băieţii, nurorile şi nepoţii săi.

Anna Lesko a lansat de curând un nou videoclip, în care îl are alături pe Pavel Stratan. „Leagănă barca' se va auzi, duminică, şi din platoul TVR 1, unde cei doi sunt invitaţii Ramonei Bădescu. Şi tot atunci, în cadrul rubricii „Mondo-România', îi vom cunoaşte pe cei doi români premiaţi la categoria ,,Innovation of the year', în cadrul primei ediţii YouTube Music Awards de la New York, Matei Dima şi Khaled Mokhtar.

Partea a doua a emisiunii începe cu unul dintre descendenţii celebrei familii Minovici, fondatoare a medicinei moderne din România, Ştefan Minovici. Strănepotul fraţilor Minovici este primul membru al familiei care a preluat şi continuat activitatea familiei Minovici. La vârsta de 33 de ani, a emigrat în SUA, unde, câţiva ani mai târziu, a devenit jurnalist, antreprenor mass-media şi om de afaceri de succes pe Wall Street. Ulterior, Ştefan Minovici s-a implicat în viaţa politică, devenind un insider la Washington, cu relaţii la Casa Albă, Senatul SUA şi în Congresul American.

Gabriel Dorobanţu vine şi el în emisiunea de la TVR 1, iar Nae Alexandru, unul dintre cei mai talentaţi actori de comedie din ţara noastră, la ora actuală, vine însoţit de frumoasa lui familie. Li se alătură, cu poveşti din turnee şi cu vocea-i inconfundabilă, Mioara Velicu, pe care o vom asculta inclusiv într-un duet inedit cu Gabriel Dorobanţu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare