; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona badescu face craciunul numai acasa la craiova

Ramona Bădescu face Crăciunul numai acasă, la Craiova

23 December 2016

A devenit o tradiție pentru actrița Ramona Bădescu să petreacă sărbătorile de iarnă acasă, la Craiova, acolo unde părinții ei o așteaptă mereu și o răsfață cu mâncare tradițională românească.

Ramona Bădescu face Crăciunul numai acasă, la Craiova

Ramona Bădescu face Crăciunul numai acasă, la Craiova

„Trăiesc de aproape 26 de ani în Italia, dar în fiecare an, de Crăciun, de oriunde aș fi, vin acasă, la Craiova. Este o tradiție să petrec sărbătorile de iarnă alături de familia mea. Cu atât mai mult cu cât anul acesta Crăciunul va fi și mai frumos pentru că mă găsește liniștită și împlinită!', spune Ramona, care va merge cu iubitul său la părinții ei.

Și pentru că îi place mâncarea românească, vedeta abia așteaptă să guste câte puțin din preparatele pe care i le-a pregătit mama ei.

„Mama mea gătește foarte bine! Salata de boeuf este preferata mea. Voi gusta și din sarmale și piftie câte puțin. Pentru că îmi place salata de vinete, am rugat-o pe mama să-mi pregătească. Dar cozonacul aburind, proaspăt scos din cuptor, după rețeta bunicii mele… numai când mă gândesc la el, abia aștept să-l gust. Vă doresc tuturor sărbători frumoase și liniștite și un Crăciun minunat! Și să aveți un 2017 așa cum vă doriți!', ne-a urat vedeta.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare