Homepage  / Vedete străine

Rami Malek și Emma Corrin formează un cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinși

Rami Malek și Emma Corrin formează un cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinși
10

de Roxana Mirea,

Se pare că Emma Corrin are un nou iubit. Este vorba despre actorul Rami Malek, care l-a interpretat pe Freddie Mercury în filmul „Bohemian Rhapsody”. Cei doi actori au fost surprinși sărutându-se, în timpul unei plimbări, la Londra.  

Rami Malek și Emma Corrin formează un cuplu 

Se pare că Rami Malek și Emma Corrin formează un cuplu. În fotografiile obținute de The Daily Mail, actorul din „Bohemian Rhapsody” și vedeta din „The Crown” au fost fotografiați sărutându-se la Londra. 

Emma Corrin a purtat un trenci, blugi și mocasini, în timp ce Malek a optat pentru un pulover negru, blugi și o șapcă de baseball. Fotografiile au apărut în aceeași lună în care Malek și Corrin au participat împreună la U.S. Open. 

Rami Malek și Emma Corrin formează un cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinșiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pentru această ieșire, Malek și Corrin au purtat amândoi cămăși cu nasturi, întrucât au luat parte la un meci din semifinale. Potrivit publicației, Malek și Corrin s-au cunoscut mai bine la concertul lui Bruce Springsteen din iulie. Au urmat întâlniri „de îndrăgostiți”, potrivit publicației. În august, o sursă a declarat pentru People că Malek „se simte bine” cu Corrin, adăugând că „sunt afectuoși” unul cu celălalt. 

Malek a avut o relație cu Lucy Boynton. Se zvonea că cei doi s-au despărțit la începutul acestui an, după cinci ani de relație. În ceea ce o privește pe Corrin, a avut o relație cu Ibrahim „Ibby” Njoya în 2021. 

Rami Malek și Emma Corrin formează un cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinșiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Emma Corrin are un rol negativ în „Deadpool 3” 

Emma Corrin („The Crown”), care va juca un rol negativ în viitorul „Deadpool 3”, este foarte încântată de echipa filmului și de întâlnirea cu universul Marvel, pe care inițial îl cunoștea doar vag. Actrița joacă și în miniseria „A Murder at the End of the World” (difuzată de Disney+), a cărei premieră trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii august, dar a fost amânată pentru noiembrie, pe fondul grevelor de la Hollywood. 

Într-un interviu acordat revistei Empire (înaintea grevei actorilor) cu scopul promovării noii ei miniserii, „A Murder at the End of the World”, actrița a declarat despre rolul din „Deadpool 3”: „Sunt foarte încântată să joc un personaj negativ. Nu am mai făcut așa ceva și este o provocare pe care abia o aștept”, scrie variety.com. 

Rami Malek și Emma Corrin formează un cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinșiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton