Homepage  / Vedete străine

Rami Malek se iubește cu o actriță cunoscută de la Hollywood! Despre cine e vorba

Rami Malek se iubește cu o actriță cunoscută de la Hollywood! Despre cine e vorba
11

de Redactia Tvmania

Soarele a răsărit pe strada lui Rami Malek! Actorului îi merge mai bine ca niciodată mai ales la nivel personal. Conform presei americane Rami Malek se iubește cu o actriță cunoscută la Hollywood! Iată despre cine este vorba.

Rami Malek se iubește cu o actriță celebră de la Hollywood

Recen, Rami Malek și Emma Corrin au fost surprinși în momente tandre, capturați de obiectivele paparazzilor de la The Sun în timp ce luau prânzul la restaurantul Buoy and Oyster din Margate, Kent.

Actorul câștigător al premiului Oscar, în vârstă de 42 de ani, și actrița din The Crown, în vârstă de 27 de ani, nu au ezitat să-și exprime afecțiunea în public, fiind surprinși sărutându-se și savurând clipele petrecute împreună.

„Am observat că erau foarte pasionali, cu priviri adânci în ochii celuilalt. Gestul sărutului a fost unul lipsit de inhibiții, iar părerile privitoarelor au fost, evident, de completă indiferență”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Aceeași sursă a continuat: „Rami și Emma emanau o stare de îndrăgosteală profundă și pură, concentrându-și atenția doar unul asupra celuilalt, fără să se lase afectați de prezența celor din jur.

Cuplul format din Rami Malek și Emma Corrin a fost remarcat pentru prima dată în luna iulie, când au asistat împreună la un concert susținut de Bruce Springsteen în Londra.

Rami Malek And Lucy Boynton Walks Separatly – DeauvilleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Emma Corin, pansamentul pentru inima lui Rami Malek

Această apariție vine în urma despărțirii dintre Rami și Lucy Boynton, o relație ce a durat cinci ani. Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei impresionante „Bohemian Rhapsody”, lansată în 2018. Rami Malek a interpretat magistral rolul lui Freddie Mercury, emblematicul solist al trupei Queen, ceea ce i-a adus atât premiul Oscar, cât și un premiu Bafta.

Bohemian Rhapsody” a fost considerat cel mai reușit film biografic din toate timpurile, cu încasări de peste 900 de milioane de dolari. În cadrul filmului, Lucy Boynton a jucat personajul lui Mary Austin, logodnica și sprijinitoarea lui Freddie în tinerețe și, implicit, în viața sa tumultoasă.

Confirmarea relației dintre Rami și Lucy a venit abia în 2019, cu ocazia Galei Premiilor de Film de la Festivalul Internațional de Film din Palm Springs.

În momentul discursului său pentru acceptarea premiului pentru „Breakthrough Performance”, Rami a declarat: „Lucy Boynton, îți mulțumesc. Ai fost partenera mea de nădejde, confidența mea și, fără îndoială, dragostea vieții mele. Aprecierea mea pentru tine este inestimabilă.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton