; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

91st Annual Academy Awards   Show

Rami Malek se află în negocieri pentru un rol în viitorul film James Bond

28 February 2019

Laureat cu Oscar pentru interpretarea sa în pelicula „Bohemian Rhapsody', Rami Malek ar putea primi un rol negativ în viitorul film James Bond. Actorul se află deja în negocieri,  potrivit site-ului de specialitate Collider. Numele lui Malek a apărut pentru prima dată în discuţia despre filmele cu agentul 007 în luna decembrie a anului trecut. 

Variety preciza recet că filmările la serialul „Mr. Robot', al cărui protagonist este Malek, şi la cele ale noului episod din seria James Bond vor avea loc simultan, astfel încât actorului îi va fi greu să participe la ambele producţii. Collider semnala, în schimb, că producătorii serialului cu un ‘hacker taciturn drept protagonist este pe punctul de a finaliza detaliile pentru ca Malek să apară în ambele proiecte. 

Rami Malek, marele favorit pentru „cel mai bun actor principal', şi-a adjudecat Oscarul. Actorul a fost recompensat şi cu un Glob de Aur şi un premiu Bafta pentru interpretarea rolului legendei rock Freddie Mercury, în pelicula Bohemian Rhapsody. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare