; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

91st Annual Academy Awards   Show

Rami Malek a dezvăluit condiţia pe care a impus-o pentru a juca în noul film James Bond

04 July 2019

Actorul de origine egipteană Rami Malek (35 de ani), premiat cu Oscar pentru rolul lui Freddie Mercury din „Bohemian Rhpasody, a dezvăluit că a refuzat să interpreteze rolul unui terorist arab în noul film din seria James Bond. 

Rami Malek a dezvăluit că a insistat asupra unui singur lucru înainte de a-şi accepta rolul de terorist în noul film „James Bond: personajul său să nu fie un terorist vorbitor de limba arabă sau un terorist care foloseşte religia drept justificare pentru crimele sale.  

„Este un personaj extraordinar şi sunt foarte încântat, a declarat Malek pentru The Mirror, potrivit The Independent. 

„Dar acesta a fost un lucru pe care l-am discutat în particular cu regizorul Cary Fukunaga. I-am spus: «Nu îl putem identifica cu niciun act de terorism care să reflecte o ideologie sau o religie. Nu pot fi de acord cu un astfel de personaj, aşa că, dacă acesta este motivul pentru care am fost ales la casting, atunci refuz să-l interpretez, a adăugat actorul. 

Câştigătorul premiului Oscar pentru rolul din „Rhapsody Bohemian a spus că originile sale egiptene şi conştientizarea importanţei reprezentării pozitive l-au convins să refuze un astfel de personaj. Astfel, după discuţiile cu regizorul noii producţii, actorul a primit asigurarea că personajul său va respecta cerinţele sale, va fi „un alt fel de terorist, notează sursa citată.

  Vorbind despre originile sale, Malek a adăugat:

„Eu sunt egiptean. Am crescut ascultând muzica egipteană. Mi-a plăcut Omar Sharif. Aceştia sunt semenii mei. Mă simt foarte legat de cultura şi de oamenii de acolo.

Vorbind despre noul film James Bond, actorul a dezvăluit că producţia dispune de „un alt scenariu extrem de inteligent scris de oameni care au înţeles exact ce-şi doresc fanii să vadă în această serie. „Dar simt o presiune substanţială pentru că «Bond» este ceva cu care am crescut cu toţii.

Următorul film James Bond, care nu a primit încă un titlu oficial, este regizat de Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie mai fac parte Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes.  

Pe lângă Jamaica, vor mai avea loc filmări în Londra, Italia şi Norvegia. Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 8 aprilie 2020.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare