; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluka1076 2

Raluka va susține primul concert online din România

06 August 2019

   Raluka, castigatoarea primului sezon al emisiunii „Asia Express',  pregateste primul concert online din Romania, joi pe 8 august incepand cu ora 21:00.

Artist al Label-ului Boutique, Quantum Music, Raluka a decis impreuna cu echipa sa, sa stranga alaturi de ea cei mai buni instrumentisti si sa le ofere ascultatorilor sai un concert inedit. Concertul va fi difuzat live pe canalul artistei de Youtube si va contine numai piese noi, piese nelansate, facute in studiorile Quantum Music.

  Se intampla ceva foarte frumos atunci cand faci lucrurile de drag. Intrasem intr-o rutina de ceva vreme si imi doream foarte tare sa fac ceva diferit. In acelasi timp avem in studio foarte multe piese nelansate  si este pacat ca ele sa nu ajunga la urechile publicului. Piese pe care le avem la vanzare si care raman de vanzare. Din aceste doua motive se intampla acest concert in online si asa suntem siguri ca piesele pot ajunge la toata lumea :)' declara Raluka.

   Joi, pe 8 august, incepand cu ora 21:00, toti fanii Ralukai sunt asteptati sa ia parte la concertul online care va fi difuzat in direct pe contul official de Youtube al artistei.  Asadar, ascultatorii pot lua parte la eveniment de acasa, din vacanta, din masina sau chiar de pe sezlong. Toata lumea are access la acest concert, fara diferente

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare