; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_2809

Raluka și Lilian Cărăuș au fost eliminați din competiția „Dansează printre stele”

29 October 2014

După o seară de emoții, dansuri pline de ritm, de eleganță și efervescență, echipa care a părăsit competiția Dansează printre stele' a fost formată din Raluka și Lilian.

Juriu Danseaza printre stele - 28 octombrie 2014

Deși cei doi au oferit în opinia juriului cel mai bun dans al lor din competiție, publicul și, în final, juriul au decis că Raluka și Lilian pleacă acasă, iar Diana și Ștefan merg mai departe.

[Not a valid template]

Raluka a dansat swing accidentată la spate împreună cu partenerul său, Lilian, și poate de aceea a stat, potrivit spuselor lui Mihai Petre, mai mult cu ochii în pămînt pe parcursul dansului. Mihai Petre a apreciat însă coregrafia lui Lilian și faptul că au fost foarte ritmici. Igor Munteanu a fost mulțumit că a văzut un dans pozitiv, iar pe Raluka a felicitat-o pentru felul în care i-au ieșit prizele. Lilian a primit cuvinte de laudă de la toți jurații pentru coregrafie și pentru tot spectacolul pe care l-a oferit nu numai acum, ci la fiecare reprezentație a lor. Lilian, esti un coregraf extraordinar. Jos pălăria în fața ta', i-a spus Nea Mărin.

Diana Munteanu și Ștefan Ciubotaru au dansat poloxia din Oltenia, un dans care le-a ieșit, în opinia celor patru jurati, de minune. Mihai Petre a apreciat faptul că au fost o echipă echilibrată și nu s-a putut stăpâni să le transmită și el felicitările lui. Dansul lor a și fost răsplătit cu două note de zece.

Luiza Comșa și Mihai Ristea au reușit, în opinia lui Jojo, cel mai bun dans al lor, pentru care au fost recompensați cu nota 10. M-ați emoționat foarte tare și mi-ați adus lacrimi în ochi. Nu am mai văzut așa ceva până acum! Felicitări! Foarte frumos, emoționant până la lacrimi!', au fost cuvintele ei. Igor Munteanu a fost impresionat de siguranța mișcărilor lor, iar Mihai Petre a apreciat dansul lor ca fiind unul foarte bun din punct de vedere, atât în ceea ce privește coregrafia, cât și prezentarea. Din punct de vedere tehnic însă, i-ar fi plăcut să vadă niște mișcări de șold putin mai definite, dar a recunoscut că dansul lor l-a impresionat chiar și pe el.

36 de piruete într-un minut și jumătate, atâtea a făcut Alina Eremia la brațul lui Iuri Ribac, atunci când au jucat învârtita din Bistrița Năsăud. Dacă Alina a fost lăudată de toți jurații pentru bucuria și veselia pe care le-a exprimat dansul ei, Iuri a fost criticat pentru că a fost inhibat și stresat. Igor Munteanu a apreciat sincronizarea lor perfectă cu echipele de dansatori profesioniști lângă care au dansat, însă i-ar fi plăcut ca bătăile lui Iuri să fie mai cu suflet. Mi-a placut foarte mult dansul vostru, cu o mica exceptie: dansul lui Iuri. N-ai reusit sa treci de bariere, ți-a fost frica', a comentat Mihai Petre. Nea Marin însă a fost de părere că Iuri și-a făcut destul de bine treaba și a apreciat căîn doar trei zile de antrenamente a reușit săînvețe un dans atât de greu.

Muneer și Stela Domnițanu s-au străduit să ofere un jive cu care să impresioneze juriul și publicul, însă Igor Munteanu a considerat că cei doi tot nu reușesc încă să ofere un întreg, să aibă aceeași stare atunci cînd împreună pe ringși să danseze mai mult în pereche.Muneer, aproape ca ai facut față', l-a încurajat Mihai Petre. Jojo nu a fost însă deloc de acord cu Igor și i-a spus lui Muneer: Pentru mine, tu ești omul care danseaza cu cel mai mare suflet în competitia asta.' In stilul caracteristic, nea Marin le-a spus: Stela, tu ești de vină că nu a ieșit dansul perfect! Trebuia să-l chinui mai mult!'

Dansul Breaza din Prahova a creat discuții la masa juriului între Igor Munteanu și nea Mărin, acesta din urmă provocîndu-l pe colegul său să danseze Călușarii într-o ediție următoare. Igor Munteanu le-a reproșat Sandrei Izbașași lui Petrișor Ruge o poziție incorectă a brațelor și lipsa unei ținute elegante, observații cu care nea Mărin nu a fost deloc de acord. El a fost de părere că cei doi au avut de respectat cel mai dificil ritm, pe care și l-au însușit de minune, iar coregrafia a fost executată excelent. Mihai Petre a fost cucerit de dansul celor doi, care au reușit să păstreze un ritm perfect până la final.

Cei care au stârnit cea mai mare controversă la masa juriului au fost însă Cocuța și Speak, care nu au reușit să-i multumească cu swingul lor nici pe Mihai Petre, nici pe Igor Munteanu. Mihai Petre le-a reproșat că lasă întotdeauna să se vadă cât de greu le e să-și ducă dansul la bun sfîrșit și căîntotdeauna obosesc foarte repede. Cocuța și Speak i-au cerut lui Mihai Petre să le spună verde-n față că nu le place de ei, în loc să îi jignească de fiecare dată. Nu-ți place de noi si punct', a comentat Cocuța, iar Mihai Petre a recunoscut că nu-i place de ei atunci când lasă să se vadă efortul lor. Nici Igor nu a fost mulțumit de dansul lor pentru că i-au lăsat senzația unui dans încurcat și nu au părut deloc stăpâni pe mișcările lor. Nea Mărin și Jojo s-au bucurat însă de dansul celor doi, iar Jojo s-a arătat foarte încântată de abordarea trăsnită a Cocuței. Avem nevoie și de această nebunie!', a spus Jojo.

Alina Pușcaș și Bogdan Boantă au jucat o bătută din Moldova, iar picioarele lui Igor s-au mișcat și ele sub masa juriului cât a fost dansul lor de lung. Voi m-ați făcut să dansez! Asta și voiam, să simt energia. Mi-a plăcut și poziția brațelor. Super, super!', le-a spus Igor Alinei și lui Bogdan. Jojo s-a bucurat că nu avem vecini jos! Așa bătută nu am mai văzut de mult. V-ați întors pe calea voastră. Mi-a plăcut bucuria voastră.' Nea Marin nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa Alinei, căreia i-a oferit un loc în ansamblul lui. Alina, ești atât de muncitoare și atât de serioasă, mă uimești.'

Cosmin Seleși și Maria Popescu au dansat ariciul din Teleorman și au adus cu ei buna dispoziție și bucuria. Mi-a plăcut starea lor, au fost foarte sprinteni, s-au simțit bine!' a remarcat Igor Munteanu, în timp ce Jojo i-a strigat lui Cosmin: ești bărbat! Esti cel mai tare! Nu-mi imaginam că o să descopăr atâtea lucruri frumoase la tine! Felicitări!'. Mihai Petre a fost impresionat de faptul că cei doi au făcut un adevărat show, că au ținut foarte bine ritmul și că au prezentat un dans fără greseală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare