; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluka

Raluka și iubitul ei au o regulă pe care o respectă de fiecare dată. Artista a vorbit pentru prima oară despre asta

13 September 2018

Raluka, câștigătoarea emisiunii „Asia Express', vorbește despre stilul ei de viață, dar și despre familie și carieră, duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars.

Raluka spune despre ea că este o fire temperamentală, la fel și iubitul ei, dar, cu toate acestea, trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.

'Suntem amândoi scorpioni cu ascendent în scorpion. Deci s-a terminat. Niciunul nu lasă de el. Dar avem o regulă pe care o respectăm de fiecare dată. Indiferent cât de tare ne certăm pe timpul zilei, nu ne culcăm niciodată supărați unul pe celălalt. Orice ar fi, la final de zi ne luăm în brațe și dormim așa. În plus, eu întotdeauna cred că adevărul este undeva la mijloc. Nu cred că doar unul poate fi vinovat sau doar unul poate avea dreptate', mărturisește Raluka în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars.

Despre relația cu familia ei, dar și despre prietenia ce o leagă de Ana Baniciu, Raluka vorbește duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare