Homepage  / Vedete româneşti

Raluka nu-și mai ascunde iubitul. Cine este bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze

Raluka nu-și mai ascunde iubitul. Cine este bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze
17

de Cristina Țapu,

Raluka, în vârstă de 34 de ani, radiază de fericire de când iubește! Artista se bucură de o vacanță într-o destinație exotică. Nu singură, ci alături de cel care îi aduce zâmbetul pe buze! Artista este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, așadar nu a dorit să facă publică detalii despre identitatea partenerului său de viață.

Raluka nu-și mai ascunde iubitul

După o perioadă aglomerată, artista a luat o pauză de la activitate și s-a relaxat în vacanță departe de casă, însoțită de iubitul ei, pe care până acum l-a păstrat în secret. În timpul acestei lungi evadări în destinații idilice precum Hawaii și Tulum, cântăreața a distribuit câteva imagini în care împărtășește momente fericite alături de partenerul ei.

cine-este-iubitul-ralukaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Raluka a petrecut trei săptămâni călătorind prin insulele din Hawaii alături de partenerul ei, cu care a descoperit și explorat împrejurimile.

Raluka a fost darnică și cu fanii săi, publicând câteva fotografii de pe plajă, purtând costum de baie. În urma acestor postări, admiratorii au laudat imediat silueta ei perfectă și corpul tonifiat. După perioada petrecută în Hawaii, Raluka a făcut o scurtă oprire într-o stațiune din Mexic, unde partenerul ei deține un resort de lux.

Spre surprinderea fanilor, artista a distribuit și imagini în care apare iubitul misterios. Deși nu a dezvăluit chipul sau nu a capturat momente romantice cu el, a dorit să ofere o privire asupra persoanei cu care călătorește în întreaga lume, cine o iubește și cu cine se simte bine.

beach-dayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

Raluka a distribuit două imagini cu partenerul ei, una în timp ce joacă biliard și alta în care este surprins din spate lângă o masă în casa sa. În trecut, cântăreața a menționat doar că partenerul ei actual este cu 20 de ani mai în vârstă, dar în ciuda acestui fapt, rămâne discretă cu privire la detalii despre viața sa personală.

Cine este iubitul cu 20 de ani mai mare al Ralucăi

Potrivit informațiilor de pe Cancan.ro, inima celebrei artiste a fost cucerită de Guy Kouris, un om de afaceri israelian pe care l-a întâlnit în timpul unei vacanțe în Mexic. Acesta deține un resort într-o stațiune exclusivistă din acea zonă.

Între el și Raluka există o diferență de vârstă de două decenii, însă aceasta nu pare să fie un impediment în calea iubirii lor. Conform aceleiași surse, actualul partener al vedetei este divorțat și are patru copii din mariajul anterior.

Sursă foto: Instagram Raluka

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton