Homepage  / Vedete româneşti

Raluka, noi declarații despre relația cu iubitul mai în vârstă cu două decenii: „M-am rugat Domnului în fiecare noapte să primesc acest bărbat”

Raluka, noi declarații despre relația cu iubitul mai în vârstă cu două decenii: „M-am rugat Domnului în fiecare noapte să primesc acest bărbat”
13

de Cristina Țapu,

Se știe deja că Raluka trăiește o poveste de dragoste de peste un an, deși încă nu a dezvăluit public identitatea partenerului ei mai în vârstă. Conviețuiesc de câteva luni în aceeași casă, dar abia acum a dezvăluit detalii neașteptate despre dinamica relației lor și despre planurile lor de viitor!

Raluka, noi declarații despre iubitul cu două decenii mai în vârstă

Așa cum a demonstrat de-a lungul timpului, când vine vorba de aspectele personale, în special cele legate de dragoste, Raluka este destul de rezervată.

La începutul anului trecut, totuși, ea a dat de înțeles se află într-o relație cu un partener mai în vârstă decât ea. De atunci, cunoscuta artistă a preferat să rămână discretă și nu a oferit multe detalii despre persoana care i-a cucerit inima, chiar și după ce au luat decizia să locuiască împreună și să-și cunoască reciproc familiile.

raluka-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Raluka se declară o femeie fericită și împlinită și susține că bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste este fix persoana la care a visat dintotdeauna.

„Eu abia așteptam, chiar dacă nu mă așteptam. M-am rugat Domnului în fiecare noapte să primesc acest bărbat și l-am primit. Să știi că eu am un drum direct către Doamne Doamne, nu știu care e treaba. Exact ce mi-am dorit, asta am primit”, a declarat Raluka, conform Revistei Viva!

Deși iubește și este iubită, Raluka nu are planuri de nuntă, cel puțin nu în sensul clasic. Artista nu-și dorește o nuntă zgomotoasă, cu sute de invitați, ci o ceremonie restrânsă la care să participe familia sa și cei mai apropiați dintre prieteni.

„Nu vreau să fac nuntă. Nu e pentru mine, nu e genul meu. Dacă va fi vreodată ceva, va fi ceva restrâns între mine și prietenii mei foarte apropiați și familie, strict. Dar nu căsătoria aia clasică, nu! Va fi o ceremonie doar pentru noi„, a concluzionat artista.

Potrivit informațiilor de pe Cancan.ro, inima celebrei artiste a fost cucerită de Guy Kouris, un om de afaceri israelian pe care l-a întâlnit în timpul unei vacanțe în Mexic. Acesta deține un resort într-o stațiune exclusivistă din acea zonă.

Motivul pentru care Raluka preferă relațiile cu bărbații mai mari decât ea

Între el și Raluka există o diferență de vârstă de două decenii, însă aceasta nu pare să fie un impediment în calea iubirii lor. Conform aceleiași surse, actualul partener al vedetei este divorțat și are patru copii din mariajul anterior.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă”, a povestit artista, în cadrul unei emisiuni de la PRO FM.

Sursă foto: Instagram Raluka

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton