; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ralukaa

Raluka face dezvăluiri. „Când merg la părinții mei, iubitul meu nu doarme cu mine”

11 May 2018

Frumoasa cântăreață Raluka este o mare iubitoare de animale, are cinci câini și o pisică și vorbește despre marea ei dragoste pentru necuvântătoare sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii 'Stăpânii vedetelor', de la Antena Stars.

Artista mărturisește că sunt mai bine de cinci ani de când are cățeii, însă în ultima perioadă de timp aceștia sunt în grija părinților ei, care au o casă în apropiere de București.

„Înainte stăteau cu mine, dar de când m-am mutat la apartament stau la curte cu părinții mei. Le-am luat o casă lângă București, ca să fie și ei mai aproape de mine. (…) Cățeii mei nu mă lasă să-i pup, dar în rest sunt foarte afectuoși, sunt ca și copiii mei, dorm cu mine. Când merg la părinții mei, iubitul meu nu doarme cu mine, știe că îi am pe ei', povestește râzând Raluka, care își amintește că după ce s-a întors de la filmările pentru show-ul 'Asia Express' câinii au fost foarte bucuroși să o vadă.

„Și mie mi-a fost dor de ei, dar și lor de mine. Au sărit pe mine, mă zgâriaseră, aveam picioarele praf'.

Despre cum a ajuns să aibă cinci câini pe care îi consideră copiii ei, dar și despre îngrijirile speciale de care aceștia au nevoie, Raluka vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii 'Stăpânii vedetelor' de la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare