Homepage  / Televiziune

Raluca, soția lui Florin Dragomir, a venit la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cum a reușit să îl enerveze pe Florin Dumitrescu

Raluca, soția lui Florin Dragomir, a venit la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cum a reușit să îl enerveze pe Florin Dumitrescu
5

de Roxana Mirea,

Raluca Dragomir, soția lui Florin Dragomir, care a fost cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu în sezonul 10, a venit la Chefi la cuțite, aseară, 21 septembrie 2023. Chef Dumitrescu a fost enervat de un detaliu din farfuria concurentei. Iată ce l-a scos din sărite.  

Soția lui Florin Dragomir a venit la Chefi la cuțite – 21 septembrie 2023 

Raluca Dragomir a venit să îi impresioneze pe chefi, la Chefi la cuțite, sezonul 12, în ediția de aseară, 20 septembrie 2023. Raluca este soția lui Florin Dragomir, cel care a fost cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu în sezonul 10 al show-ului culinar de la Antena 1.  

Raluca Dragomir a decis să pregătească o rețetă de sos curry cu creveți și orez basmati, un preparat pe care l-a învățat de la soțul ei. 

„Sper să fie pe gustul chefilor și să nu-mi dezamăgesc soțul”, a zis ea emoționată, potrivit a1.ro.  

La momentul degustării, Florin Dumitrescu a fost enervat de un detaliu din farfuria concurentei. Aceasta a pus sosul curry cu creveți într-o farfurie, iar orezul într-o altă farfurie. Juratul a susținut că toate trebuiau puse într-o farfurie.  

De ce n-a putut să îl monteze așa, că m-apucă nervii, efectiv! Ia uite! Uită-te și tu! La femeia de la vase nu se gândește, mă, nimeni?! De ce, mă, de ce? Ia uite, și aveai și culoare în farfurie”, a zis Florin Dumitrescu. 

Raluca, soția lui Florin Dragomir, la Chefi la cuțite. Este aproape de cei trei chefi, recunoscătoare că a primit cuțitul pentru a merge în etapa următoare. Ține cuțitul în mână și privește spre jurațiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Florin Dragomir, față în față cu chefii 

Ușile s-au deschis și Raluca și-a făcut apariția în fața chefilor. Ea a mărturisit că este în concediu de creștere copil. 

Soțul meu a fost concurent aici în sezonul 10, a fost la dumneavoastră în echipă”, a zis Raluca pentru Florin Dumitrescu. 

 „Hopa! Cum a fost pentru tine să îl vezi la televizor?”, a fost replica juratului. 

 „Pentru mine a fost un șoc. Florin de la televizor era diferit complet față de Florin din viața reală. Singurele calități pe care le-am observat și la televizor au fost bunul simț și calmitatea, dar în rest…Introvertit, retras, la locul lui, nevorbăreț. Mă enervam, îi ziceam că el nu e așa! Mi-a explicat că la televizor e foarte multă presiune. El nu a vrut să vină, eu l-am înscris”, a dezvăluit concurenta. 

În platou a apărut și Florin Dragomir și i-a salutat pe jurați, apoi aceștia au discutat despre momentul eliminării sale, în sezonul 10. Florin a fost printre primii concurenți eliminați, iar apoi a fost salvat de Sorin Bontea, însă nici acolo n-a rezistat prea mult. Presiunea a fost prea mare pentru el, iar emoțiile și-au spus cuvântul. 

În ceea ce o privește pe Raluca, aceasta a obținut două cuțite de la chefi – de la Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Așadar, a primit șansa de-a merge mai departe, în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton