Homepage  / Televiziune

Raluca Simion i-a pus în dificultate pe jurați, la MasterChef România 2024. „Închid ochii, nu vreau să văd ce e în farfurie”

Raluca Simion i-a pus în dificultate pe jurați, la MasterChef România 2024. „Închid ochii, nu vreau să văd ce e în farfurie”
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii MasterChef România a fost difuzată luni, 30 septembrie 2024, la Pro TV, iar Raluca Simion s-a numărat printre concurenții care și-au dorit să-i impresioneze pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Aceasta a venit în fața juraților și cu o poveste de viață interesantă. După ce a slăbit câteva zeci de kilograme și și-a descoperit pasiunea pentru gătit, a venit la MasterChef România cu un desert proteic.  

Raluca Simion a venit la MasterChef 2024 cu un desert proteic 

Raluca Simion s-a numărat printre concurenții de la MasterChef România din ediția de luni, 30 septembrie 2024. După ce a slăbit câteva zeci de kilograme și a devenit pasionată de bucătăria sănătoasă, a decis să își încerce norocul cu un desert proteic. 

Totuși, desertul ei nu i-a dat pe spate pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

E o textură un pic ciudată pe acolo, pe care n am regăsit-o în alte farfurii. Singura revelație pe care am primit-o a fost că bombonica aia de cocos e foarte bună cu sosul de zmeură. Combinația de gust nu are nicio legătură cu ce ne-ați vândut la început. M-a speriat textura”, a spus Florin Dumitrescu, potrivit protv.ro. 

Închid ochii, nu vreau să văd ce e în farfurie, dau zmeura la o parte și am descoperit o alivancă. Nu știu de ce am impresia că are gust de mălai. Zmeura, spectaculoasă, foița de aur, geniu”, a spus și Cătălin Scărlătescu. 

„Mi-a plăcut zmeura cu menta. Bombonica e mai ciudățică la gust”, a spus și Sorin Bontea.  

Așadar, Raluca nu a primit niciun șorț din partea juraților. 

Raluca Simion a venit la MasterChef cu un desert proteic  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine este Raluca Simion de la MasterChef 2024 

Raluca Simion, în vârstă de 38 de ani, locuiește în București și lucrează ca copywriter pentru câteva publicații internaționale. Se consideră o persoană extrem de ambițioasă, datorită faptului că a avut mereu puterea de a o lua de la capăt, indiferent cât de dificile au fost situațiile prin care a trecut. 

Relația ei cu familia nu a fost niciodată una apropiată, iar acest lucru s-a menținut și în ultimii ani. Tatăl său a decedat, iar mama ei locuiește într-un azil, însă cele două nu își vorbesc. La vârsta de 20 și 30 de ani, Raluca a rămas fără locuință, dar de fiecare dată a reușit să își păstreze calmul și să găsească soluții pentru a merge mai departe. 

Pe lângă pasiunea pentru scris, de ceva timp s-a dedicat și sportului, după ce a reușit să slăbească semnificativ. În plus, a descoperit și plăcerea de a găti, în urma experienței de doi ani în care a locuit în Italia. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton