; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Pastrama

Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorț! Fosta soție a lui Pepe, fotografie incendiară alături de noul iubit

05 July 2021

La cinci luni de la divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a refăcut viața amoroasă și se declară din nou o femeie fericită. 

Raluca Pastramă a fost cea care, într-o manieră subtilă, a anunțat că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după divorțul de Pepe, tatăl fiicelor ei. Fosta soție a artistului a postat o imagine în timp ce se săruta cu noul partener, însă discretă din fire a preferat să țină departe de ochii curioșilor identitatea sa, acoperindu-i chipul cu un sticker în formă de inimioară alături de care a scris „Iubirea mea', conform celor de la playtech

Cu toate astea, Raluca se pare că a regeretat postarea și, la scurt timp a preferat să șteargă fotografia. 

Raluca se pare că a luat-o pe urmele lui Pepe, care a fost la rândul lui surprins în compania unei frumoase tinere, Yasmine. Se pare că, deși nu își asumă o relație serioasă cu ea, artistul nici nu dezminte că între ei s-ar putea întâmpla ceva serios:  

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc', a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare