; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe ralucapastrama

Raluca Pastramă rupe tăcerea după divorțul de Pepe: „Nu m-aș fi gândit niciodată că o să ajung..”

04 May 2021

Raluca Pastramă a acordat recent un interviu, în care a făcut dezvăluiri despre divorțul de Pepe. Deși până acum nu a vorbit prea multe, Raluca a spus adevărul despre relația pe care o are cu artistul.

Printre altele, Raluca Pastramă a dezvăluit și ce relație are Pepe cu cele două fiice pe care fostul cuplu le are împreună:

„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum', a declarat fosta soție a lui Pepe, la Antena Stars.

 Vezi galeria foto >

„Cred că e mult mai bine așa'

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine', a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.

 

 

NUMĂRUL CURENT 17/2021

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare