; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Moianu va prezenta un nou reality-show

11 October 2011

Începând din 27 octombrie, de la ora 21.00, Raluca Moianu va prezenta la Kanal D  „Găsește-mi familia', o emisiune reality ce face posibile întâlniri peste ani între membrii unor familii ce au fost despărţite.

este un format de succes în lumea întreagă și cred că va fi la fel și în România. Telespectatorii vor avea parte de povești tulburătoare, de multă emoție și de imagini foarte frumoase. Investigațiile și filmările nu se fac doar în România, ci în lumea întreagă.

Sunt fericită că pot să ajut. Sunt mândră că echipa nu se dă bătută când cazurile par imposibil de rezolvat. Recunosc ca nu îmi pot stăpâni lacrimile în momentul în care oamenii se regăsesc după foarte mulți ani', a declarat Raluca Moianu.

Eduard Petru este cel care o va ajuta pe Raluca Moianu de-a lungul căutărilor sale. Cei doi prezentatori vor străbate țara și lumea întreagă pentru a duce la îndeplinire visul celor care le cer ajutorul.

„Emisiunea vorbeşte despre dorinţa de a-i regăsi pe cei dragi, despre cât de greu este să trăieşti departe de familie şi cât de mistuitor poate fi dorul de cineva care a dispărut fără urmă. Eu voi merge la întâlnire cu acela care caută pe cineva drag, voi afla povestea lui, voi încerca să adun toate datele pentru a porni investigaţia iar, după ce echipa găseşte răspunsul, voi face posibilă întâlnirea celor doi', a declarat Raluca Moianu pentru Evenimentul Zilei.

Întrebată de reporterul EVZ care a fost motivul pentru care a ales să plece de la TVR după doar un sezon din „Perechea potrivită', Raluca Moianu a răspuns:

„În toţi anii în care am apărut la TVR am fost doar colaborator, pentru că aşa am dorit. Ce ar fi fost normal să fac? Să încerc să mă angajez şi să aştept să treacă anii, cu sau fără proiecte interesante, sau să merg pe un drum, poate nesigur, dar care mă solicită din punct de vedere profesional? Eu am ales să accept proiectele interesante'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare