; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Moianu revine la TVR 1 cu “Perechea potrivită”

03 March 2011

Raluca Moianu 2 bisgfRaluca Moianu se întoarce la TVR 1, unde va prezenta o nouă emisiune din grila de primăvară a postului.

Din 21 martie, Raluca Moianu moderează la TVR 1 „Perechea potrivită', o emisiune care dă şansa oamenilor de orice vârstă de a-şi găsi sufletul pereche, informează comunicatul de presă TVR.

În fiecare săptămână, trei bărbaţi şi trei femei se întâlnesc în platoul emisiunii Perechea potrivită, încercând, pe parcursul a trei zile, să se cunoască. În acest timp, specialişti în psihologie, astrologie şi în comunicare non-verbală vor aprecia şansele lor de a forma cupluri.

Din anul 2000, numele Ralucăi Moianu s-a identificat cu o emisiune de succes a Televiziunii Române: „Iartă-mă', pe care a prezentat-o la TVR timp de şapte ani.

„Mi-am împărţit mereu viaţa între radio şi televiziune. Am avut însă norocul să fac lucruri care-mi plac şi să fiu iubită', mărturiseşte Raluca.

Raluca Moianu şi-a început cariera în 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape 10 ani. Primul pas în televiziune l-a făcut la Soti, apoi a lucrat, în paralel cu activitatea de radio, la programele pentru copii de la TVR (în emisiunea „Şapte note fermecate'). În 2006 a pus umărul la lansarea Magic FM, a fost director de programe până în 2008, când a hotărât să participe la crearea unui radio nou pe format oldies.

Din 21 martie, Raluca revine pe micul ecran. „Sper ca de această dată telespectatorii TVR 1 să verse doar lacrimi de fericire. La „Iartă-mă' aveam parte şi de multă tristeţe', mai spune Raluca Moianu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare