; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Moianu readuce „Găsește-mi familia” la tv

22 February 2012

Emisiunea prezentată de Raluca Moianu la Kanal D a ajuns la al doilea sezon. „Găsește-mi familia' începe joi, pe 23 februarie, de la ora 21.00, moment în care famiile se vor reuni iarăși, de această dată într-un platou.

Raluca Moianu va face și în acest sezon totul pentru ca oameni care au fost despărțiți, din varii motive, de cei de același sânge cu ei, să își revadă rudele după perioade foarte lungi de căutări. Alături de ea va fi și Eduard Petru, care e de părere că în „Găsește-mi familia' emoția va atinge cote maxime.

„Emisiunea prezintă cazuri adevărate. În poveștile celor care ne cer ajutorul ne-am putea regăsi la un moment dat oricare dintre noi. Primul episod al noului sezon vine cu două cazuri aproape incredibile!', a declarat Eduard Petru.

Întâlnirile vor avea loc în platou

O parte din emisiune este filmată, începând din acest sezon, în platourile Kanal D, astfel că protagoniștii se vor întâlni într-un spațiu amenajat special pentru regăsirea emoționantă.

„Îmi place ideea unei noi pentru – e un element de noutate față de sezonul trecut, dar recunosc că îmi lipsesc cizmele de teren, paltonul și cei 10. 000 de kilometri parcurli prin țară.

Am descoperit că îmi place să fiu pe teren și îmi propun să nu pierd contactul cu lumea reală. Mutarea în platou a venit într-o perioadă în care vremea nu ține deloc cu realizatorii emisiunii. Ar fi greu să le propunem oamenilor întâlniri emotionanțe pe viscol și prin nămeți!', a spus Raluca Moianu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare