Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Raluca Moianu atunci când fiica sa de 19 ani i-a spus că este însărcinată: „În capul meu era un șablon”

Cum a reacționat Raluca Moianu atunci când fiica sa de 19 ani i-a spus că este însărcinată: „În capul meu era un șablon”
12

de Cristina Țapu,

În urmă cu doar câteva zile, fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit cu alesul inimii sale, la doar 19 ani. Mai mult decât atât, fiica prezentatoarei a anunțat că este însărcinată și că va deveni mamă anul viitor. Raluca a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a oferi detalii despre relația fiicei sale. Iată ce a avut de declarat!

Raluca Moianu a fost surprinsă de vestea că fiica sa va deveni mamă la o vârstă atât de fragedă

Raluca Moianu are o fiică în vârstă de 19 ani care poartă numele de Mara. Tânăra s-a căsătorit cu alesul inimii sale, în urmă cu doar câteva zile. Între ea și Virgil există o diferență de vârstă de 13 ani, însă acest lucru nu pare să fie o piedică în calea iubirii lor. Raluca recunoaște că a fost foarte surprinsă atunci când fiica sa i-a spus că este însărcinată, însă așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască nepoțelul care va veni pe lume în primăvara anului viitor.

raluca moianuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Eu mă așteptam, recunosc că mă așteptam, dar nu mă așteptam chiar așa repede. Atunci când mi l-a prezentat pe Virgil m-am gândit că e băiat serios așa și că aici o să fie o treabă foarte serioasă, dar nu m-am gândit că se întâmplă așa repede și oricum nu m-am gândit la povestea cu copilul că o să vină atât de repede. Mai ales că după ce a cerut-o eu le-am zis: «Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, eu mă bucur pentru voi, dar rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede, să termine și ea facultatea». În capul meu era un șablon, era modelul ăla că trebuie să termini facultatea, să intri în Barou ori în Camera Notarilor și după aceea vin copiii. Ei nu! Fiica mea a hotărât altfel!”, a declarat Raluca Moianu, în cadrul emisiunii prezentate de către Cătălin Măruță, la PRO TV.

Raluca Moianu a povestit cum și când l-a cunoscut pe Virgil Boglea, menționând că nu este deranjată de diferența de vârstă dintre el și fiica ei.

„Pe Virgil l-am cunoscut în iarnă, la începutul anului l-am cunoscut! La începutul anului, când mi l-a prezentat fiica mea. Și vreau să spun că de atunci mi-am dat seama că se iubesc foarte tare. Virgil e avocat de 10 ani în Baroul București, e cu 13 ani mai mare decât Mara. Diferența între părinții mei era de 12 ani și au fost căsătoriți toată viața și nu cred în diferențe. Eu cred că fiecare om e cu soarta lui, e foarte important ca oamenii să se înțeleagă, dacă ei se iubesc, crezi că are vreo importanță dacă sunt 2, 10, 15 ani!”, a declarat Raluca.

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit cu avocatul Virgil Boglea

Mara Ilinca Ancuța, fiica cunoscutei prezentatoare Raluca Moianu, s-a căsătorit cu avocatul Virgil Boglea într-o ceremonie discretă la București. Evenimentul a avut loc în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, iar mirii au spus un ferm „DA” în fața ofițerului Stării Civile.

Mara, care a captat atenția tuturor, a purtat o rochie ivorie din dantelă, pe care a asortat-o cu sandale elegante și un buchet de flori albe. Mirele, la rândul său, a impresionat prin eleganță, alegând un costum maro, completat de o eșarfă la gât.

Virgil Boglea este avocat și a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea de Vest din Timișoara. Din 2015, este membru al Baroului București, iar presa a relatat că a colaborat ca avocat cu Gigi Becali și echipa de fotbal FCSB. În ceea ce o privește pe Mara, fiica Ralucăi Moianu, aceasta a promovat cu succes examenul de Bacalaureat în 2023 și a fost admisă la Facultatea de Drept din București, unde este în prezent studentă.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton