; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

R. Moianu 1   Kanal D

Raluca Moianu a divorţat

28 October 2013

R. Moianu 1 - Kanal DRaluca Moianu (44 de ani) – vedeta care a prezentat ani în şir emisiunea „Iartă-mă!' la TVR 1 – a anunţat zilele trecută că a decis să divorţeze, de comun acord, de soţul ei, Marius Ancuţa (46 de ani), comentator al competiţiilor de snooker de la Eurosport. Cei doi au o fetiţă de aproape 9 ani, Mara.

Raluca Moianu a anunţat despărţirea de Marius Ancuţa pe site-ul său, replicavedetelor.ro: „După 15 ani de căsătorie, eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia îi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră. Nu vom putea evita speculaţiile, dar vrem să ştie cei ce sunt interesaţi de viaţa noastră privată că nu vom da amănunte despre despărţirea noastră.

Voi vorbi în continuare cu presa, cu toată deschiderea, despre activitatea mea profesională, despre evenimentele organizate de agenţia mea de PR, Replica Vedetelor Events, despre activitatea mea didactică la Şcoala de televiziune Tudor Vornicu sau despre programele Radio Gold FM, unde sunt director de program'.

Cei doi au divorţat la notar după 15 ani de căsnicie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare