; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Lăzăruţ şi-ar cumpăra cu bani o a doua viaţă

06 February 2012

Am provocat-o pe Raluca Lăzăruţ, co-prezentatoarea de la SuperBingo Metropolis', la o discuţie despre bani (că doar asta dă telespectatorilor în fiecare duminică). Am aflat ce ar face cu un milion de euro, ce îşi doreşte şi nu are şi care e cel mai scump obiect al ei.

Raluca Lăzăruţ ne anunţă cu mândrie că SuperBingo Metropolis', emisiunea pe care o prezintă de doi ani şi jumătate alături de colegul ei Escu la Antena 1, a oferit telespectatorilor premii în valoare totală de 2.950 de miliarde de lei vechi, adică aproape 68 de milioane de euro.

Iar surprizele nu se opresc aici: Abia am terminat cu ediţiile speciale de Sărbători, că ne şi pregătim pentru alta. La începutul lunii martie, echipa de la SuperBingo pregăteşte o emisiune cu multe surprize şi premii verzi', de primăvară', ne- a spus Raluca.

Când nu apare pe micile ecrane, Raluca (29 de ani) are multe alte activităţi.

Spre deosebire de cei trei ani petrecuţi la pupitrul ştirilor, când n-aveam timp de nimic, acum mă pot declara norocoasă că pot să fac lucrurile care-mi plac. Îmi place să stau câte o oră în librărie, să răsfoiesc cărţi, îmi place să iau prânzul cu prietenele mele şi să râdem până ni se taie respiraţia'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare