; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Lăzăruț: “În șifonier am peste 40 de rochii, fiecare având o poveste”

17 October 2012

Raluca Lăzăruț a impresionat prin ținută și prin atitudine la evenimentul Fashion for Trees organizat recent de Asociația MaiMultVerde și prezentat chiar de știrista Kanal D. Raluca a purtat o rochie Maria Lucia Hohan, nude, până în pământ, care i-a pus în valoare silueta.

Ea s-a impus de-a lungul timpului drept una dintre cele mai elegante prezențe ale showbiz-ului românesc și se declară o mare iubitoare a modei și, în special, a rochiilor.

„Rochiile sunt un atribut al feminității. Îmi plac în special cele ușoare, vaporoase, care urmăesc linia trupului, fără să „țipe' pe anumite părți ale corpului. Întotdeauna am fost adepta echilibrului, în toate aspectee vieții mele. În copilărie o admiram pe mama când își potrivea ultimele detalii ale ținutei înainte să plece din casă. De la ea am moștenit abilitatea de a alege rochia și culoarea potrivite', a spus Raluca Lăzăruț.

Pentru ea, rochia nu este o simplă țesătură sau o combinație de materiale, ci un fel de a doua piele, care îi stârnește mereu o anumită stare de spirit.

„În șifonier am peste 40 de rochii și fiecare dintre ele are o poveste. Unele sunt primite în dar, altele sunt cumpărate de mine sub impresia unor gânduri, altele au fost purtate la evenimente, întâlniri speciale. Fiecare rochie îmi aduce aminte de un anumit context și îmi creează o anumită stare', a mai spus știrista Kanal D, pe care o puteți vedea în fiecare luni și marți, de la 12.30, la Kanal D.

raluca-lazarut2_fashion-for-trees_foto-cristi-duminecioiu

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare