; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Lăzăruţ a vizitat Raiul dulciurilor în Elveţia

21 March 2013

Frumoasa prezentatoare a Ştirilor Kanal D, Raluca Lăzăruţ, s-a întors recent dintr-o vacanţă pe care a petrecut-o în Elveţia şi a povestit pe blogul personal ce a simţit şi a văzut în această ţară.

Din ciclul cum să ne mobilăm frumos existenţa, am mai adăugat o săptămână de vacanţă de vis la capitolul de amintiri dragi. Am ajuns în sfârşit, pentru prima dată, în Elveţia. Mi-a plăcut mult, un exemplu de curăţenie, confort, aristocraţie, bun gust, amabilitate şi bună-voinţă sinceră.

Geneva are ceva special, e o împletire incredibilă între un oraş mic şi o metropolă, e dătătoare de imagini tare faine, una mi-a rămas în suflet: o după-amiază senină cu un vânt cald, gustul unui Mouse au Chocolat venit parcă din Raiul dulciurilor, savurat pe podul Mont Blanc şi privirea mea tâmpă că Jet DEau, fântâna arteziană din faţă cu o coloana de apă de vreo 150 de metri, părea că are viaţă… mă rog, în continuare cred că are viaţă', a scris ea.

Raluca a fost pe malul lacului Leman, a trecut prin staţiunile Thonon-les-Bains şi Evian-les-Bains şi a ajuns într-un orăşel desprins parcă din poveşti', Montreux. Vedeta Kanal D a mai povestit că, la poalele Alpilor, a mâncat cel mai bun fondue de brânză şi un quiche cu brânză de capră şi seminţe de pin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare