; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Guslicov 3

Raluca Guslicov („Trăsniții”, Prima) își învață copiii să iubească adrenalina

02 September 2015
Raluca Guslicov, actriţa care interpretează rolul psihologului Teodora Diliman în sitcom-ul Trăsniţii', de la Prima TV, şi-a petrecut vacanţa pe litoralul românesc, alături de cei doi fii ai săi, Marc şi Ralf.
 Raluca Guslicov 3
Ca în fiecare vară, Raluca Guslicov a mers în vacanţă împreună cu cei doi băieţi ai săi, Ralf şi Marc, doi puşti simpatici de 14 şi respectiv 11 ani. Deşi vacanţa a fost programată din timp, actriţa nu ştia cât va sta pe litoral.
Fac greşeala şi-i spun lui Marc că există posibilitatea să petrecem 10 zile la mare, ei fiind obişnuiţi să stea câte 40 de zile, aşa cum s-a întâmplat în ultimii trei ani. Doar 10 zile?', a replicat el dezamăgit. Văzându-i posomorâţi pe amândoi, le-am spus că o să încerc să stăm o lună. Şi brusc zâmbetul a apărut pe feţele lor, împreună cu replica: “Aşa da!”. Astfel că am petrecut o lună la Mamaia', a povestit Raluca.
[Not a valid template]
Actriţa şi cei doi copii ai ei s-au relaxat şi s-au distrat în egală măsură. S-au plimbat cu skijet-ul, au jucat fotbal pe plajă şi s-au luat la întrecere la înot.
Iubesc adrenalina şi îmi cresc copiii în acest spirit, aşa că l-am luat pe Ralf la o plimbare cu skijet-ul la viteză maximă, pentru că îşi dorea să fie în centrul atenţiei. Deşi la un moment dat mi-a zis “mama, vreau să mor de bătrâneţe”, după câteva ture nu-l mai puteam da jos de pe skijet, atât de mult i-a plăcut această experienţă. Marc, pe de altă parte, iubeşte fotbalul şi mă provoacă ori de câte ori are ocazia, de parcă aş fi colega lui de echipă”, povesteşte Raluca .
Un nou sezon al sitcomului Trăsniţii' va debuta pe micile ecrane în această toamnă, la Prima TV.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare