Homepage  / Vedete româneşti

Sora lui Theo Rose a făcut spectacol la nunta artistei. Raluca Diaconu a cântat invitaților: „Când e iubire adevărată, nu e nevoie de lăfăială”

Sora lui Theo Rose a făcut spectacol la nunta artistei. Raluca Diaconu a cântat invitaților: „Când e iubire adevărată, nu e nevoie de lăfăială”
11

de Cristina Țapu,

În urmă cu aproximativ o lună, Theo Rose și Anghel Damian au devenit oficial soț și soție. Ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat doar familiile și cei mai buni prieteni ai mirilor. Recent, Codin Maticiuc, care a participat la nuntă, a distribuit un clip emoționant pe rețelele de socializare. Se pare că Raluca Diaconu, sora artistei, a fost cea care a făcut atmosferă și a cântat la fericitul eveniment din viața celor doi îndrăgostiți.

Sora lui Theo Rose a făcut spectacol la nunta artistei

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, i-a cântat acesteia la ceea ce pare a fi momentul horei și tăiatul turtei miresei. Fără formație sau instrumente speciale, Raluca, ea însăși artistă, a reușit să impresioneze invitații doar cu vocea sa, iar fanii au remarcat imediat simplitatea și frumusețea acestui moment special.

Theo Rose 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Simplitatea nu costă nimic, dar este inestimabilă”, „Într-o lume în care luxul, opulența, kitschul sunt apreciate și căutate, apar acești oameni incredibil de frumoși, de deștepți , educați si cu atât de mult bun gust și bun simț!!”, „Cred că a fost cea mai frumoasă nuntă de vedetă”, „Când e iubire curată, nu e nevoie de lăfăială!„, au fost o parte dintre comentariile internauților. „Ce frumos cântă!! Plină de suflet!! Se simte dragostea în voce!! Casă de piatră!”, „Simplitatea, întotdeauna, rămâne atât de curată și inocentă!”, au scris fanii în dreptul videoclipului în care apare Raluca Diaconu cântând la nunta surorii sale mai mici, Theo.

Theo Rose a purtat o ținută simplă în ziua nunții sale cu Anghel Damian

Theo Rose a purtat o rochie simplă la nunta cu regizorul și scenaristul Anghel Damian și nu a alocat o sumă fabuloasă de bani pentru ținuta din ziua cea mare. Artista a decis să răspundă curiozității fanilor și a dezvăluit câți bani a cheltuit pentru ținuta pe care a purtat-o în ziua nunții sale.

„Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fonfleuri sau alte chestii.

Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, furmoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro. Mi-a și plăcut pentru că era simplă și cu toate astea avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva atât de ieftin”, a explicat Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar în vara anului trecut, cei doi au devenit părinții unui bebeluș superb care poartă numele de Sasha. Artista a dezvăluit, în timp ce se afla la premiera serialului „Tătuțu” că ea și regizorul Anghel Damian s-au căsătorit civil și religios, în secret, în urmă cu aproape o lună. Ceremonia a fost una restrânsă, simplă, dar plină de emoție.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton