Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu este gata de nunta cu Rareș. Iubitul prezentatoarei este cu 20 de ani mai mic decât ea

Raluca Bădulescu este gata de nunta cu Rareș. Iubitul prezentatoarei este cu 20 de ani mai mic decât ea
12

de Cristina Țapu,

Raluca Bădulescu și Rareș Grigore trăiesc o poveste de dragoste de peste doi ani. Cei doi au atras atenția publicului atât prin diferența de vârstă de 20 de ani, cât și prin carierele lor: ea este o personalitate media de succes, iar el este un tânăr medic rezident. Ce a spus jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” despre nuntă și despre rochia de mireasă pe care ar dori să o poarte la eveniment!

Raluca Bădulescu ia în calcul să îmbrace din nou rochia de mireasă

Întâlnirea dintre Raluca Bădulescu și Rareș Grigore a avut loc la scurt timp după divorțul vedetei de Florin Stamin, marcând o nouă etapă importantă în viața ei. Rareș Grigore, un tânăr medic pasionat de anatomie patologică, a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și a muncit din greu pentru a ajunge pe culmile succesului.

raluca 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Raluca l-a cunoscut pe Rareș la scurt timp după divorțul de fostul său soț, Florin Stamin, iar povestea lor de dragoste a început brusc. Deși au fost criticați pentru relația lor, iată că legătura dintre Raluca și Rareș pare să fie una cât se poate de serioasă. Mai mult decât atât, Raluca nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă!

Raluca Bădulescu nu exclude posibilitatea unei căsătorii, deși a menționat că nu simte nicio presiune în această direcție. Totuși, când momentul va veni, vedeta ar dori ca rochia sa de mireasă să fie creată de prietenul ei apropiat, designerul Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu își dorește ca Cătălin Botezatu să-i creeze rochia de mireasă

Pentru viitoarea sa rochie, jurata de la „Bravo, ai stil!” își imaginează ceva inspirat din stilul extravagant al Moulin Rouge, cu multe pene și detalii care să atragă privirile. Așa cum era de așteptat, rochia va fi creată de Cătălin Botezatu, ea menționând că doar acest designer poate transforma orice dorință vestimentară în realitate.

„Îmi face regele meu alta! Doamne, am toate visele din lumea asta! Deci Botezatu dacă nu îmi face el toate visele de ținute din lumea asta nu le mai face nimeni. Nu, o să-mi fac altceva, cu siguranță! Am o viziune ceva cu pene multe, ceva gen Moulin Rouge, am eu un vis, știe el, Pisi al meu. Dacă se va întâmpla, nu știu, rochia să fie de la Botezatu, asta să ne dea Dumnezeu!”, a declarat Raluca Bădulescu, conform Cancan.

Raluca Bădulescu este mulțumită de modul în care arată, după ce a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Acum, vedeta încearcă să își mențină greutatea actuală, chiar dacă spune că nu a renunțat complet la plăcerile culinare. Raluca Bădulescu recunoaște că are mereu ceva dulce în poșetă.

Raluca Bădulescu spune că este adepta intervențiilor estetice, atât timp cât acestea sunt în beneficiul ei pentru că, spune ea, nu vrea să îmbătrânească. Pe de altă parte, perioada de recuperare de după o operație estetice o împiedică pe vedetă să facă intervențiile pe care și le-ar dori.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton