Homepage  / Vedete româneşti

Un nou sezon al emisiunii „Bravo ai stil”, pus sub semnul întrebării. Reacția Ralucăi Bădulescu după ce a rămas fără contract

Un nou sezon al emisiunii „Bravo ai stil”, pus sub semnul întrebării. Reacția Ralucăi Bădulescu după ce a rămas fără contract
16

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Bravo, ai stil!”, difuzată pe Kanal D, nu va mai fi transmisă în această toamnă, cel puțin temporar. Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani și jurat în cadrul show-ului, alături de Maurice Munteanu și Alex Abagiu, a confirmat că nu mai are un contract cu postul TV. Vedeta nu a oferit prea multe detalii legate de această situație, dar a subliniat că va vorbi despre subiect atunci când vor exista informații relevante.

Raluca Bădulescu nu a semnat un nou contract cu Kanal D pentru emisiunea „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu a fost contacată de către Fanatik pentru a fi întrebată despre situația de la Kanal D. Raluca a confirmat că momentan nu a semnat un nou contract cu postul de televiziune, însă nu a oferit detalii suplimentare. „Nu există niciun contract, momentan. Când va fi cazul, dacă va mai fi, veți afla cu siguranță”, a declarat Raluca.

Raluca Badulescu Bravo, ai stil_Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În timp ce Maurice Munteanu, Alex Abagiu și Raluca Bădulescu nu au fost implicați într-un nou proiect marca Kanal D, prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a avut mai mult noroc. Ea a fost „salvată” și a primit în schimb o nouă producție la un post mai mic din același trust, Kanal D2. De ceva vreme, Vandici realizează emisiunea „Follow Us”, pe care o prezintă împreună cu Teo Trandafir, iar fanii par să fie încântați de acest nou proiect.

Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans

Raluca Bădulescu a anunțat recent, spre surprinderea tuturor, că și-a făcut un cont pe o platformă destinată adulților. Decizia sa a fost amplu dezbătută de către fanii acesteia.

Anunțul că Raluca Bădulescu și-a creat un cont pe OnlyFans, o platformă destinată exclusiv adulților, i-a surprins pe o parte dintre fanii ei, dar nu și pe cei care o cunosc bine. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” este recunoscută pentru curajul ei de a se exprima deschis și fără inhibiții, iar alegerea de a contribui la această platformă este o extensie firească a stilului său nonconformist. Raluca Bădulescu a explicat că decizia de a-și deschide un cont pe OnlyFans nu a fost un „mare act de curaj”, ci un pas natural în explorarea propriilor dorințe și limite.

Fiul Ralucăi Bădulescu, în vârstă de 22 de ani, a aflat despre dorința mamei sale de a poza provocator pe OnlyFans și se pare că nu este deloc deranjat de această decizie, din contră. De altfel, Raluca susține că a primit multe mesaje de felicitări din partea celor care i-au apreciat gestul curajos.

Fosta jurată a emisiunii de la Kanal D trăiește în prezent o relație de dragoste cu un tânăr medic pe nume Rareș Grigore. Deși între ei există o diferență de vârstă considerabilă, acest lucru nu pare să le influențeze în mod negativ relația.

Sursă foto: Instagram Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton