; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Badulescu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (3)

Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

11 May 2021

În această seară, la ora 23:00, Raluca Bădulescu vine la „40 de intrebari cu Denise Rifai'. Un adevărat fashion icon, supranumită și alintată de milioanele de fani cu apelativul Regina Regească', unul dintre jurații de la Bravo, ai stil!' Raluca Bădulescu va povesti, în exclusivitate, o serie de aspecte ce țin de copilăria sa, carieră, iubiri și, nu în ultimul rând, dragostea ei pentru modă.

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a trăit pentru modă și muzică. Personalitate complexă, care nu încetează să surprindă, acesta  va oferi publicului detalii necunoscute încă despre cariera sa în corporație, înainte de a cunoaște tainele televiziunii, dar și despre căsniciile sale, explicând și  de ce nu a preluat numele soților săi.

 „Ce avantaje ți- a adus statutul de fiică de politician?', „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?', „De ce nu ai luat numele soților tăi?', „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?', „Ți-a fost rușine de tatăl tău din cauza decolateului exagerat?', „Ce se ascunde în spatele zambetului tău?' sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denisei Rifai', difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare