Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu, despre succesul pe platforma pentru adulți: „Fi-miu este mândru de mine!”

Raluca Bădulescu, despre succesul pe platforma pentru adulți: „Fi-miu este mândru de mine!”

de Redactia Tvmania

Raluca Bădulescu a spus ce părere are fiul ei despre activitatea sa pe o platformă pentru adulți. La 50 de ani, fosta vedetă de la „Bravo, ai stil!” a surprins cu ultimele declarații.

La cei 50 de ani ai săi, Raluca Bădulescu reușește din nou să capteze atenția publicului, surprinzând prin fiecare apariție. Vedeta, cunoscută pentru stilul său extravagant, a stârnit recent discuții intense în online, după ce a decis să își promoveze activitatea pe o platformă destinată adulților.

Bădulescu, fost jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, a fost întrebat-o care au fost motivele care au convins-o să schimbe direcția din punct de vedere profesional. Fără ocolișuri, Raluca a răspuns cu naturalețea caracteristică.

„Îmi doream de foarte multă vreme să postez pe această platformă pentru adulți, este un lucru care mie îmi face plăcere, care se potrivește stilului meu de viață, personalității mele, este o continuare firească, pentru mine. Practic, îmi doresc să transfer pasiunea și preocupările mele pentru fashion pe platforma respectivă.

Nimic din ceea ce am făcut până acum nu este în contradicție cu activitatea mea de acum, de pe platforma de adulți și nici nu am venit astăzi, cu fii-miu în clasa 1, la doamna învățătoare. Copilul are 22 de ani, îl iubesc, este Dumnezeu, este mare, mă sprijină în toate, eu pe el la fel, sunt mândră de el, este foarte mândru de mine. Trebuie văzute lucrurile puțin mai deschis”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate, pentru „Monden Alert”, emisiune difuzată de Metropola TV.

Anunțul că Raluca Bădulescu și-a creat un cont pe OnlyFans, o platformă destinată exclusiv adulților, i-a surprins pe o parte dintre fanii ei, dar nu și pe cei care o cunosc bine. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” este recunoscută pentru curajul ei de a se exprima deschis și fără inhibiții, iar alegerea de a contribui la această platformă este o extensie firească a stilului său nonconformist. Raluca Bădulescu a explicat că decizia de a-și deschide un cont pe OnlyFans nu a fost un „mare act de curaj”, ci un pas natural în explorarea propriilor dorințe și limite.

Raluca Bădulescu nu mai e jurat la „Bravo, ai stil!”

Emisiunea „Bravo, ai stil!”, difuzată pe Kanal D, nu va mai fi transmisă în această toamnă, cel puțin temporar. Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, și jurat în cadrul show-ului, alături de Maurice Munteanu și Alex Abagiu, a confirmat că nu mai are un contract cu postul TV. Vedeta nu a oferit prea multe detalii legate de această situație.

Raluca a confirmat, în luna august, pentru Fanatik, că nu a semnat un nou contract cu postul de televiziune, însă nu a oferit detalii suplimentare. „Nu există niciun contract, momentan. Când va fi cazul, dacă va mai fi, veți afla cu siguranță”, a declarat Raluca.

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton