Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu, atac dur la adresa fostelor concurente de la „Bravo, ai stil!” și vedetelor din România. „Să mai pună picioarele pe pământ”

Raluca Bădulescu, atac dur la adresa fostelor concurente de la „Bravo, ai stil!” și vedetelor din România. „Să mai pună picioarele pe pământ”
9

de Roxana Mirea,

Raluca Bădulescu a lansat critici dure la adresa fostelor concurente de la „Bravo, ai stil!”, dar și a influencerițelor și vedetelor din România, pe care le acuză că își construiesc imaginea pe apariții cu haine împrumutate, dar cu pretenții de vedete internaționale. Vedeta, recunoscută pentru stilul său extravagant, a dezvăluit că mai multe artiste i-au purtat rochiile și perucile din cristale, create special pentru ea. Iată ce declarații a făcut Ramona Bădulescu.  

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa „divelor” 

Raluca Bădulescu a lansat recent critici vehemente la adresa fostelor concurente de la „Bravo, ai stil!”, dar și a influencerițelor din România. Vedeta, cunoscută pentru stilul său extravagant și sinceritatea tranșantă, a afirmat că multe dintre vedetele și influencerii care participă la evenimente importante își împrumută hainele, dar afișează pretenții de staruri internaționale. 

Raluca nu s-a oprit aici. Vedeta a povestit că mai multe artiste și-au făcut apariția în public cu rochii și peruci din cristale, concepute după modelul Rihannei, articole care erau create exclusiv pentru ea. Fără să ezite, Raluca le-a pus la punct pe aceste vedete, spunând că încearcă să iasă în evidență purtând ținute care nu le aparțin, subliniind că autenticitatea este esențială atunci când vine vorba de stil și imagine personală.  

„Unele nu investesc deloc în imaginea lor. Totul în viața lor este o bărtăreală! Dacă dăm nume, ne ia acum Miliția! O tot văd pe una în videoclip că poartă rochia mea din cristale, făcută special pentru mine. Sunt damblagită de nervi când o văd! Nu îi dau numele. (…) Peruca mea, făcută după capul meu, din diamante, a fost purtată de toate! Am văzut-o și noi la Rihanna, nu am inventat noi apa plată, dar investiți și voi în imagine! Nu mai cereți mii de euro la cântări și când plecați, plecați în trening! Au purtat peruca aceea până nu o mai pot purta, pentru că s-a devalorizat! Niciuna dintre ele nu ar fi venit să și-o comande, în afara de o vedetă foarte mare! 

Sunt și vedete care investesc mult în imagine, pentru că lor pot să le dau numele: Antonia, Inna, Loredana, Corina. Mă uit la ele ca la soarele de pe cer. Sunt vedete care se îmbracă jos pălăria, efectiv fără cuvinte”, spune Raluca Bădulescu, potrivit cancan.ro. 

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa „divelor”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Raluca Bădulescu, dezamăgită de unele concurente de la „Bravo, ai stil” 

Raluca Bădulescu a lansat o serie de comentarii dure la adresa fostelor concurente de la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Dezamăgită de unele dintre fostele participante pe care le-a jurizat, Raluca a declarat că acestea „au uitat de unde au plecat”. 

„Majoritatea însă merge la evenimente cu haine împrumutate! Văd aceleași haine pe 3 influencerițe obosite. Majoritatea nici nu au idei, sunt de un sec rar! Majoritatea influencerelor au început la Bravo, ai stil. Așa că, ținând cont de faptul că noi știm de unde au început, să își mai dea cu reveneală puțin! Să mai pună picioarele pe pământ, nu e nevoie acum să stea de sus din această stratosferă a influencerilor! (…) Nu, pe mine nu mă privește nimeni de sus. Ar fi și culmea! Două palme, jap, jap, înapoi la realitate. Palme imaginare, pentru că nu încurajez violența de nicio formă!” a mai declarat vedeta. 

Au fost multe concurente foarte bune. Cristina Dorobanțu și Irisha mi-au plăcut mult. Cu Cristina Dorobanțu am o relație specială. Dacă spun mai multe nume, o să se supere celelalte. Sunt multe fete foarte mișto, însă cu Cristina Dorobanțu și Irisha sunt într-o relație mai apropiată”, a explicat Raluca Bădulescu.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton