; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Arvat

Raluca Arvat va deveni mamă

22 December 2014

Raluca Arvat, carismatica prezentatoare a Știrilor PRO TV din sport vine cu vești minunate în pragul sărbatorilor. Raluca este însărcinată în 6 luni și se pregătește să devină mama unui băiețel anul viitor, înainte de Paște.

Raluca Arvat
“Sunt foarte fericită, mă simt bine și mă bucur de fiecare secundă din această experiență uluitoare, pe care îmi doream să o trăiesc”, spune Raluca.

Plină de energie, își dorește să rămână la pupitrul Știrilor PRO TV din Sport până în primăvară, mai ales că băiețelul pare că se simte bine în redacție, printre pasionații de sport.

“Îmi place să cred că îi place deja sportul :), pentru că este foarte cuminte în timpul jurnalului. Chiar mă amuzam zilele trecute cu iubitul meu, Bogdan, că suntem norocoși că vom avea băiețel, pentru ca n-o să ne fure' nimeni telecomanda când ne uităm la meciuri de fotbal sau handbal” – glumește vedeta Pro Tv.

Raluca Arvat prezintă Știrile din sport de la PRO TV de 14 ani, fiind prima femeie din România care a prezentat știri din sport la o televiziune comercială. De-a lungul timpului, Raluca a fost votată de telespectatori și a luat nenumărate premii pentru cea mai bună prezentatoare de știri sportive din România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare