; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ivana

Raluca Aprodu este noua actriță din serialul „Vlad”. Ce rol va avea și cum va schimba situația

18 September 2020

Sezonul acesta al serialului VLAD a venit cu multe surprize pentru fani și cu întorsături de situație spectaculoase, care vor duce povestea răzbunării în locuri neașteptate.

O mulțime de nume noi s-au alăturat serialului, unul dintre aceste nume fiind Raluca Aprodu, care intră în scenă în episodul de luni, 21 septembrie. 

Binecunoscuta actriță joacă rolul Ivanei, soția unui politician important, Drăgoi, interpretat de Tudor Chirilă, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste. În episodul următor, vom vedea o întâlnire între Ivana și Vlad. Care va fi relația dintre ei și ce pune la cale Vlad? Știm că acesta îl investiga pe soțul Ivanei, Drăgoi, pentru a vedea ce legături există între el și Iordache.

În episodul trecut, am văzut cum Iulia a fost capturată de către Micky și Vlad, iar aceștia au încercat să îi explice cât de periculos este de fapt Iordache. Se pare însă că fiica rebelă a lui Cezar nu dorește să revină în casa părinților săi, iar în acest episod o vom vedea într-un bar de striptease. Cum a ajuns acolo și ce plănuiește mai departe, vedem luni. 

 

Iordache a aflat cu stupoare, de la Ștefan, că Iulia trăiește, ceea ce a declanșat o izbucnire de nervi. Văzând afacerile dubioase în care este implicat Iordache și reacția acestuia la aflarea veștii că fiica dușmanului său trăiește, Ștefan simte că pierde controlul. 

 

În acest episod descoperim și dacă se concretizează o nouă alianță între Eliza și Delia. Vom vedea cât de departe este dispusă să meargă o femeie pentru copilul său. „O să-mi omoare copilul!', îi spune Delia Elizei, cu lacrimi în ochi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare