Homepage  / Cinema

Ralph Fiennes și Juliette Binoche joacă în „The Return”. Primele imagini din noul lor proiect

Ralph Fiennes și Juliette Binoche joacă în „The Return”. Primele imagini din noul lor proiect

de Andreea Hentea,

Ralph Fiennes și Juliette Binoche se întâlnesc pentru a treia oară pe platourile de filmare, de data aceasta în rolurile a două personaje mitologice. Ce știm despre noul lor film, „The Return”, și în ce îi vom mai vedea.

Ralph Fiennes și Juliette Binoche colaborează din nou, pentru a treia oară, după ce au fost parteneri în „La răscruce de vânturi” / „Wuthering Heights”(1992) și au jucat în încă o ecranizare celebră: „Pacientul englez” / „The English Patient” (1996), recompensat cu nouă premii Oscar, dintre care unul câștigat de Juliette Binoche pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Recent au fost dezvăluite primele imagini din noul lor proiect, filmul „The Return” (2024).

Întoarcerea lui Ulise

Regizat de Uberto Pasolini („Natură moartă”, „Un loc ca oricare altul”), producătorul celebrului „Gol pușcă” / „The Full Monty”, filmul „The Return” îl urmărește pe celebrul rege Ulise (Ralph Fiennes) care revine în Itaca, pe țărmurile natale, slăbit și de nerecunoscut, după două decenii de la eroica sa plecare. Întors din războiul troian, acesta descoperă că aproape totul s-a schimbat în regatul său. Iubita lui soție, credincioasa Penelopa (Juliette Binoche), a devenit prizonieră în propria ei casă, urmărită de pretendenții care se luptă să se însoare cu ea, pentru a ajunge pe tronul regal. Fiul lor, Telemah (Charlie Plummer) este amenințat cu moartea de acești pretendenți, care îl văd doar ca pe un obstacol în calea obținerii puterii.

Ulise s-a schimbat, de asemenea, definitiv marcat de experiența războiului troian, și nu mai este puternicul războinic din trecut, însă trebuie să-și redescopere forța pentru a recâștiga tot ce contează și este pe cale să piardă. Filmul îi mai are în distribuție pe Marwan Kenzari („Aladdin”, „Vechea gardă”), Claudio Santamaria („Casino Royale”) și pe Ángela Molina („Îmbrățișări frânte”).

Filmul „The Return” va avea lansarea internațională în luna decembrie, dar încă nu știm dacă și când se va lansa în cinematografele din România.

În ce îi vom mai vedea

Ralph Fiennes a jucat recent rolul unui cardinal, alături de Stanley Tucci, Isabella Rossellini și John Lithgow, în thrillerul „Conclave”, regizat de Edward Berger („Nimic nou pe frontul de vest”), care se va lansa în cursul acestui an, iar în 2025 îl vom vedea în așteptatul „28 Years Later”, regizat de Danny Boyle, alături de Cillian Murphy, Jodie Comer și Aaron Taylor-Johnson.

Pe Juliette Binoche am văzut-o de curând, în cinematografe, în sofisticatul „Dragoste la foc mic” / „La passion de Dodin Bouffant” (2023), alături de Benoît Magimel. Celebra actriță a jucat recent rolul lui Coco Chanel în serialul „The New Look” (despre viața lui Christian Dior, interpretat de Ben Mendelsohn), difuzat de Apple TV+, în a cărui distribuție s-au regăsit, de asemenea, Glenn Close și John Malkovich.

Actrița are în proiect filmul „Camino Real”, regizat de Ethan Hawke, în care Kilroy, un fost campion de box, ajunge în orașul Camino Real, unde este obligat să se confrunte cu diverse alegeri pe care le-a făcut în viață și începe să pună la îndoială faptul că a dat totul în cariera sa. Juliette Binoche a încheiat recent filmările la drama „Queen at Sea”, regizată de Lance Hammer, povestea unei femei care se mută înapoi la Londra, cu fiica ei adolescentă (Florence Hunt), pentru a fi aproape de mama ei în vârstă (Anna Calder-Marshall).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton