; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Savu

RAFO – arheologia unui jaf, o anchetă marca “România, te iubesc!”

10 October 2015

Noul sezon România, te iubesc!' continuă în această duminică cu alte provocări. Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a pornit o nouă anchetă pe un subiect puternic și impresionant, pentru a descoperi adevărul și a demasca impostura.

Cosmin Savu

Tema dezindustrializării revine la România, te iubesc!' printr-o anchetă despre cum s-a transformat un oraș bogat și cu oameni bine pregătiți profesional, într-o zonă depopulată și cu perspective reduse. Este vorba despre Onești, cunoscut pentru lotul de gimnastică și Nadia Comăneci, orașul de pe Valea Trotușului este unul dintre locurile care au suferit transformări profunde în ultimii 50 de ani.

Cosmin Savu a mersul pe firul întregii povești: Destine frânte, fabrici distruse, privatizări eșuate și oameni de afaceri dubioși. Manageri orbiți de interese meschine, criminalitate organizată și mafie transfrontalieră – așa arată rețeta insuccesului românesc. Toate acestea în paralel cu incapacitatea instituțiilor statului de a stopa subminarea economiei naționale!'.

Telespectatorii vor descoperi duminică, de la ora 18.00, la PRO TV, care sunt cauzele pentru care un oraș cu un potențial imens de dezvoltare, precum Onești, a căzut în derizoriu ajutat de interese și afaceri suspecte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare