; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raed arafat dinescu si arafat

Raed Arafat vine la Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, la Prima TV

08 May 2021

Duminică, 9 mai, de la ora 14.00, Raed Arafat vine la Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, la Prima TV.

Poetul Mircea Dinescu îl are invitat pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Medicul român este de origine palestiniană și a emigrat în România în urmă cu 40 de ani. Pentru că Raed Arafat nu consumă carne, Mircea Dinescu i-a pregătiti un adevărat festin din scrumbie de Dunăre, orez, ștevie și o salată de ciuperci pleurotus. Raed Arafat a povestit despre copilărie, despre primii pași în medicină și cum de a rămas în România. El i-a mai povestit lui Mircea Dinescu și despre anii de studenție dar nu au fost ocolite și temele actuale, legate de pandemie. Toată atmosfera a fost completată de cântecele lăutărești ale lui Ionel Tudorache.

Ediția de Paște a emisiunii Poezie și delicatețuri a încântat telespectatorii printr-o transmisiune live, unde Grigore Leșe, Radu Banciu și Oana Lianu au fost invitați speciali. Această ediție de sărbătoare a situat postul Prima TV pe locul 4 în rândul televiziunilor generaliste cu un rating de 0,61 puncte și 4,4 share, în intervalul orar 13.00 – 16.00, pe publicul cu vărste cuprinse între 18-49 de ani, din mediul urban și cu un vărf de 1,2 puncte de rating și 8,1 share, pe același target.

Duminică, 9 mai, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare