; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raed Arafat vine la „Ne vedem la TVR”

15 June 2013

Nu s-a născut în România, dar este unul dintre cei mai iubiţi români. S-a luptat cu morile de vânt, dar a reuşit să pună pe roate un sistem medical de urgenţă de nivel Occidental. Nu este un personaj monden, dar numele lui este cunoscut de o ţară întreagă.

Sâmbăta aceasta, de la ora 16.00, Raed Arafat este invitatul Marinei Almăşan la “Ne vedem la TVR”.

Pentru că este „obişnuit să circule cu elicopterul', Raed Arafat va pleca acasă şi de la emisiunea Marinei Almăşan tot cu un elicopter… de data aceasta, de ciocolată…  Surprizele pentru invitatul zilei continuă la “Ne vedem la TVR”, secretarul de stat primind în dar un pui de labrador.

Şi, pentru că Raed Arafat îşi făcea „debutul' la televiziunile din România cu 17 ani în urmă, tocmai la emisiunea pe care Marina Almăşan o realiza în acea vreme, celebra “Ceaiul de la ora 5”, invitatul va avea plăcuta surpriză să revadă câteva imagini de atunci, când SMURD-ul abia prindea viaţă.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi mai multe despre „omul Raed Arafat', Marina Almăşan şi echipa Ne vedem la TVR vă aşteaptă sâmbătă, 15 iunie, de la ora 16.00, la TVR 1 sau online, pe TVR+.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare