; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan va prezenta reality show ul Burlăcița la Antena 1 (3)

Radu Vâlcan va prezenta reality show-ul „Burlăcița” la Antena 1

15 June 2015

Radu Vâlcan este prezentatorul noului sezon al reality show-ului 'Burlăcița', care va începe la Antena 1 la sfîrșitul acesti veri. Alături de Daniela Crudu, Radu a plecat deja în Toscana, în Italia, acolo unde au loc filmările pentru acest sezon.

„Prima mea colaborare cu Antena 1, pentru <>, a fost foarte bună', declară Radu, care are șansa să prezinte acum un nou reality show, a cărui protagonistă este Daniela Crudu. „Un proiect, indiferent de format, implică foarte multe emoții. Atunci când petreci mai mult timp alături de o persoană poți să îți dai seama că ea e marea dragoste. În funcție de disponibilitatea pe care o afișezi, de bagajul de sentimente pe care îl deții, se poate naște o poveste frumoasă', continuă Radu.

[Not a valid template]

Cu toate că ritmul de filmare este foarte alert, pentru că este vorba de un reality show, Radu mărturisește că se bucură de puținul timp liber citind sau participând indirect la filmările în care nu este implicat. În timp ce noua „Burlăciță' a primit de la el un singur sfat, acela de a fi pur și simplu ea, cât mai naturală și firească, pretendenții ei nu au avut parte de același tratament: „Sunt bărbați în toată firea, nu au nevoie de sfaturile mele', consideră prezentatorul.

Te-ar putea interesa și:

Radu Vâlcan: „Eu am fost ispitit cu succes de către Adela'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare