Homepage  / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, surpriză pentru Adela Popescu. Unde a dus-o prezentatorul TV de ziua ei. „Nu reușeam nicicum să îmi dau seama”

Radu Vâlcan, surpriză pentru Adela Popescu. Unde a dus-o prezentatorul TV de ziua ei. „Nu reușeam nicicum să îmi dau seama”
16

de Roxana Mirea,

Adela Popescu a împlinit ieri, 8 octombrie 2023, frumoasa vârstă de 37 de ani. Cu această ocazie specială, Radu Vâlcan i-a pregătit o surpriză total neașteptată. Iată în ce loc a dus-o acesta pe iubita lui soție.  

Adela Popescu a împlinit 37 de ani 

Adela Popescu a împlinit ieri, 8 octombrie 2023, vârsta de 37 de ani, iar soțul ei, Radu Vâlcan, a avut o surpriză neașteptată pentru ea. Sâmbătă, de dimineață, Adela Popescu și-a sărbători ziua alături de cei trei copii pentru că știa că urma să plece spre aeroport împreună cu soțul ei. Sau cel puțin așa credea ea. Nedorind să rateze aniversarea alături de copii, vedeta a făcut un tort de clătite împreună cu copiii.  

După aceea, Radu Vâlcan a luat-o pe soția lui și au plecat spre aeroport, chipurile, de unde ar fi trebuit să zboare spre o destinație necunoscută. Totuși, Radu Vâlcan a dus-o pe Adela într-un hotel din… București.

Radu Vâlcan, surpriză pentru Adela Popescu. Unde a dus-o prezentatorul TV de ziua eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Pentru că urma să plecam în după amiaza aceea și nu voiam să ratez aniversarea mea împreună cu copiii, ne-am apucat de foarte de dimineață să facem tort de clătite. După cel mai frumos și important “la mulți ani” am plecat grăbiți către aeroport. Sau, mă rog, acolo credeam eu. Ca de obicei, aveam inima cât un purice și nu vă ascund că în mintea mea nu prea înțelegeam sensul unui “deranj” atât de mare pentru doar o noapte. Dar cum calul de dar nu se caută la dinți, am zis ce-o fi o fi, doar că după indicii nu reușeam nicicum să îmi dau seama în ce oraș european aveam să aterizăm.  

După o dreaptă în loc de stangă, am ajuns. Unde?  

Vă invit să descoperiți în filmarea aceasta. :))))  

Tot ce pot să vă spun este că o idee mai bună nici că putea să aibă @raduvalcan”, a scris Adela Popescu pe Instagram.   

„Ca să fie clar și pentru cine nu e, soțul m-a dus de ziua mea la un hotel din București”, a mai scris prezentatoarea TV pe Instagram.  

Radu Vâlcan a avut o surpriză pentru Adela Popescu, de ziua ei de naștere

Radu Vâlcan, surpriză de ziua Adelei Popescu 

Radu Vâlcan a pozat-o pe Adela Popescu, în timp ce ea dormea în camera de hotel, pe un pat presărat cu petale de trandafir. Alături de imagine, el a scris un mesaj emoționant în onoarea mamei copiilor lui. Prin surpriza lui, prezentatorul TV și-a dorit să-i ofere iubitei lui soții o zi de odihnă, în care să se deconecteze de la toate sarcinile sale. 

„Poza asta e în felul următor, pentru că despre așa ceva este poza asta. Ieri, spre prânz, am plecat, chipurile, spre aeroport. Destinație necunoscută. Și-am făcut stânga, în loc de dreapta. Am mers, nu mult, și ne-am oprit. Am scos-o din nebunia ei frumoasă și i-am făcut cadou câteva minute de liniște nebună. Este ziua ei, ziua asta este a ei, despre ea, o merită. Așa s-a bucurat, s-a odihnit. Ea este un exemplu pur că încă există oameni, că oamenii sunt frumoși, că oamenii frumoși oferă și trebuie răsplătiți, măcar cu un moment de liniște, de somn.   

Iubirea mea, te iubim, sper că te-ai odihnit suficient”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton