; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan se însoară cu Adela Popescu

18 April 2011

radu-valcan-adela-popescu-iubire-onoareTelespectatorii telenovelei Iubire şi onoare' au parte de o nuntă dublă în episodul de marţi, 19 aprilie: Amir (Radu Vâlcan) se însoară cu Carmen (Adela Popescu), iar Ilinca (Mădălina Drăghici) se căsătoreşte cu Ovidiu (Mihai Petre).

Profund îndurerată şi dezamăgită de minciunile lui Amir, Ilinca pune capăt relaţiei şi se căsătoreşte cu prietenul ei din copilarie, Ovidiu (interpretat de Mihai Petre). Orbit de gelozie, Amir o ia în căsătorie pe Carmen. Cele doua cununii, care sunt oficiate în aceeaşi zi, provoacă multă suferinţă şi stârnesc atât lacrimi de fericire, cât şi de durere.

Sunt momente foarte foarte grele în viaţa Ilincăi. Trebuia să fie fericită, să se căsătorească civil cu Amir şi află că el a minţit-o şi are cumva o viaţă dublă! Acest fapt o dărâmă şi o împinge către o decizie nesăbuită, aceea de a se căsători cu omul care i-a fost mereu alături necondiţionat. Mi-a fost greu să înţeleg această decizie a personajului meu, dar am reuşit punând-o pe seama dezamăgirii, a durerii, a nechibzuinţei care poate exista într-un moment crucial', spune Mădălina Drăghici.

Radu Vâlcan pune decizia de a se căsători cu Carmen tot pe seama supărării. Căsătoria dintre Amir şi Carmen a fost o decizie luată la supărare. În acele moment, Amir a devenit iraţional şi a dat dovadă de multă imaturitate. 

Este o nuntă venită aşa, peste noapte. La starea civilă, ne-am întâlnit cu Ilinca şi Ovidiu. Filmarea a fost foarte amuzantă şi distractivă. Am mâncat pişcoturi şi am băut şampanie pentru copii', povesteste amuzată Adela Popescu, care face şi în realitate un cuplu cu Radu Vâlcan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare