; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu si adela

Radu Vâlcan s-a întors acasă, după 14 zile de izolare. Gestul făcut de acesta pentru Adela Popescu

09 April 2020

Așteptarea a luat sfârșit, iar Radu Vâlcan s-a întors astăzi acasă, alături de soția și cei doi copii. Prezentatorul tv a fost nevoit să stea 14 zile izolat, după ce a venit din Republica Dominicană, unde filma pentru sezonul șase al emisiunii „Insula Iubirii'. Adela Popescu a postat pe Instagram, un video în care apare și soțul ei.

Vizibil entuziasmată, Adela a declarat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, că a primit un buchet de flori din partea soțului ei, care a ajuns acasă.

„Ce drăguț, am primit un buchet de flori. Oare de unde l-a luat?', a spus prezentatoarea tv amuzată.

 

La rândul lui și Radu s-a arătat fericit că revine acasă încă de când s-a crăpat de ziuă prezentatorul a postat pe instagram că astăzi va ajunge la familia lui. Câteva ore mai târziu a postat și o fotografie din grădină unde se juca alături de cei doi copii.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Acasa!

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

 

 

Filmările din Republica Dominicană la „Insula Iubirii' au fost oprite din cauza coronavirusului

Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la Insula Iubirii s-au întors din Republica Dominicană, acolo unde urma să fie filmat sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1. Aceastã destinaţie a fost aleasã tocmai pentru cã era un loc sigur, fãrã cazuri confirmate de Covid 19, însã totul s-a schimbat la doar câteva zile dupã ce echipa a ajuns acolo. Ba mai mult, în mai puţin de o sãptãmânã, autoritãţile au declarat şi acolo stare de urgenţã, aşa cã pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare