; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan s-a întors Acasă

21 June 2010

Radu Vâlcan Radu Vâlcan a revenit de pe plaiurile americane înapoi în România, mulţumit de cursurile de actorie, de locurile văzute şi de oamenii cunoscuţi în SUA.

Protagonistul celei mai recente producţii MediaPro Pictures ce va fi difuzată, din aceasta toamna pe postul Acasă, a participal în Los Angeles la o serie de workshopuri, unde a mai desluşit câteva din secretele actoriei,' spune el.

Vâlcan  a menţionat şi că s-a bucurat că l-a cunoscut la aceste workshopuri pe Djimon Hounsou, partenerul lui DiCaprio din Blood Diamond', şi că a admirat munca şi seriozitatea tinerilor actori care abia se aventurează în universul hollywoodian.

Timpul liber şi l-a petrecut după placul său alături de oameni dragi, a trecut şi prin Las Vegas unde a lăsat câţiva dolari şi a bifat cât de multe evenimente a putut.

Am cunoscut oameni deosebiţi, la o prezentare de modă m-am împrietenit cu un cântăreţ local de hip-hop, m-am distrat alături de prieteni dragi şi am avut o vacanţă foarte reuşită',  spune Radu Vâlcan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare