; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan, actor de telenovelă

06 April 2010

Radu Vâlcan va interpreta rolul principal în noua producţi: un tânăr arab care se îndrăgosteşte de o româncă.

Radu Vâlcan va fi protagonistul celui mai recent proiect MediaPro Pictures ce va fi difuzat, din toamnă, Acasă. După un casting dur, cursuri de actorie şi un examen final, Radu a fost ales de producători să interpreteze rolul unui arab, personajul principal în cea mai nouă producţie care spune povestea de dragoste dintre un arab şi o româncă.

Pentru Radu emoţiile au fost foarte mari mai ales că îşi dorea mult să joace într-o producţie de televiziune: Sincer, am momente când nu realizez acest lucru, că am fost ales pentru rolul de protagonist.

Este o onoare, dar şi o presiune enormă, îmi doresc foarte mult să nu-i dezamăgesc pe cei care au încredere în mine. La început, eram puţin stresat la gândul că voi lucra cu atâţia actori mari. Asta îmi dă emoţii, dar ştiu că sunt oameni extraordinari care vor avea răbdare cu mine şi mă vor ajuta', spune vedeta Acasă.

Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului pe care-l va interpreta din toamnă, Radu a luat cursuri de actorie şi a repetat săptămâni întregi:  La cursurile de actorie nu a fost deloc uşor, a trebuit să trec prin mai multe stări, să fac faţă consumului interior.

Un lucru este foarte important, trebuie să-ţi placă ce faci, iar mie-mi place la nebunie, aşa şi trec mai uşor peste momentele de oboseală. Evident, m-am documentat foarte mult şi o fac în continuare. Citesc foarte mult, vizionez filme, orice are legătură cu lumea arabă, o lume fascinantă', mărturiseşte Radu.

Pentru prezentatorul Poveştirilor adevărate' rolul principal în cea mai recenta producţie MediaPro Pictures reprezintă şansa de a juca alături de nume mari ale cinematografiei româneşti: Cred foarte mult în acest proiect care spune o poveste fascinantă.

Radu Vâlcan a câştigat, în decembrie, trofeul de "Cel mai sexy star tv", la Premiile Tvmania.

Personal, mi se pare cel mai provocator, ofertant, din câte au fost până acum pe piaţă. Subiectul este unul deosebit iar când spui Maia Morgensten sau Marin Moraru, actori alături de care am onoarea să joc, singurul cuvânt care îţi vine în minte este: succes'.

Se filmează în Egipt

Din toamnă, Radu Vâlcan va interpreta rolul principal într-o poveste de dragoste interzisă care depăşeşte graniţele ţării şi spune istoria unui arab şi a unei românce pentru care iubirea este mai presus de orice.

Filmările la noua producţie au început deja, în mare secret. O parte din echipă s-a deplasat, la sfârşitul lui februarie, în Egipt, pentru o parte din filmări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare