; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan preferă vacanţele la Vama Veche

26 July 2012

Radu Vâlcan a început, pe 15 iulie, filmările la cel de-al treilea sezon al serialului Pariu cu viaţa' care va începe în toamnă la Pro TV, însă până atunci el a avut timp să se distreze la mare şi la soare. Radu este îndrăgostit de Vama Veche şi de câte ori a avut timp vara aceasta a fost acolo cu iubita lui, Adela Popescu.

Ce ai făcut vara aceasta?

Avand în vedere că am fost în vacanţă şi de la teatru şi de la filmările pentru Pariu cu viaţa', am încercat să mă odihnesc cât mai mult, iar în felul acesta casa a devenit oaza mea de linişte şi relaxare.

Ai fost plecat în vacanţă?

M-am rezumat doar la câteva weekend-uri în Vama Veche, singurul loc de pe litoralul românesc pe care il accept. Nu ştiu unde vom mai pleca pentru că nu ne facem planuri. Totul ţine de moment.

Ce transformări va suferi personajul tău în noul sezon?

Îi lăsăm pe fanii serialului să descopere traseul şi povestea personajelor din serialul Pariu cu viaţa'. De foarte multe ori, personajele se dezvoltă pe parcurs. Pe lângă scenariul propriu-zis, apar fel şi fel de modificări astfel încât şi noi, ca şi fanii serialului, suntem la fel de curioşi şi aşteptăm fiecare episod pentru a urmări povestea.

Cum îţi petreci timpul liber pe timpul verii?

Vara este anotimpul care îmi place cel mai mult şi per total starea mea de spirit creşte o dată cu temperatura. Îmi place să mă joc cu căţeii, să-mi beau cafeaua pe terasă, să ne petrecem momentele libere cu prietenii.

Adela a fost mai ocupată decât tine vara aceasta. Ai mai fost la concerte cu ea?

Sigur. De fiecare dată când am timp mergem împreună. E plăcut pentru că vezi locuri noi şi întâlneşti tot felul de oameni. Este o experienţă plăcută.

foto-1

Picture 1 of 3

Radu nu ratează, în fiecare zi, joaca cu câinele său

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare