; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Vâlcan nu are ochi decât pentru Mădălina

24 July 2010

Radu Valcan şi Mădălina Drăghici

Radu Valcan şi Mădălina Drăghici

Protagonistul noii telenovele pe care postul Acasă o va difuza la toamnă nu şi-a găsit încă aleasa inimii. Interpretul prinţului Amir din „Iubire şi onoare', a mărturisit în revista „TV Satelit', că este „singur şi fidel Ilincăi' (personajul interpretat de Mădălina Drăghici).

Toate secvenţele alături de Mădălina sunt foarte plăcute, ne completăm şi ajutăm foarte bine. Până la urmă, sunt bărbat şi nu sunt impasibil. Mădălina este o femeie foarte frumoasă, deci nu a fost foarte greu. Oricum, ceea ce este cel mai important, talentul ei te face să trăieşti momentul la maximum, iar emoţiile, trăirile vin de la sine', a comentat el filmarea secvenţelor amoroase pentru acesată telenovelă.

Radu Vâlcan  are, la 33 de ani, provocarea profesioanlă a vieţii sale, el urmând să interpreteze în noua producţie Acasă un şeic arab care trăieşte o dragoste aproape imposibilă alături de românca Ilinca.

Cum s-a pregătit Radu pentru acest rol, dar şi cine l-a ajutat să treacă peste emoţii puteţi citi în TV Satelit', numărul care apare astăzi pe piaţă. Revista le face cadou cititorilor şi un supliment culinar, în care maestrul-bucătar de la Prima TV, Horia Vîrlan, ne propune şapte meniuri de prânz spectaculoase la un buget de criză. Cu numai 200 de lei, Horia Vârlan a pregătit pentru cititori 18 reţete de te lingi pe degete, de la raţă cu varză călită până la plăcinţele cu vişine.

Radu Vâlcan ţine coperta „Tv Satelit'-ului din 24 iulie, care are şi un suplimentul culinar cu meniuri „de criză'.

Radu Vâlcan ţine coperta „Tv Satelit'-ului din 24 iulie, care are şi un suplimentul culinar cu meniuri „de criză'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare